Näe´rå

dagbok / Permalink / 3
Inte är julsakerna instuvade- än. Jag som började plockan Undan Tidigt i år- Tji fick jag för det. Det mesta i klädväg är i kammaren igen, men- jag har en hel del kassar kvar med annat som står här i datorrummet.   
   Vi har en grym golvvärme- ( fläktarna under oss)  och någon längre vistelse i klädkammaren barfota är inte att rekommendera.  Faktum är att värmen har spridit sig i hela lägenheten *jippi*  ( not)  Hur de orkar banka hela dagarna där  nere är mig en gåta, det måste vara outhärdligt varmt?    De har bankat sen efter jul känns det som, jag tycker jag har varit väldigt tålmodig- men jag får lust att Vråååla- Men sluta banka för helle-vete !!!!  Ibland. 

Jag nös inte igår, har inte gjort det idag heller- har pratat i telefon o bara hostat en gång ( skrattanfall o hosta är ett no-no ) Jag har ont i näsan o "tätar ihop" då o då, men inte så mycket snorande. Rösten börjar låta lite mer normal. *peppar peppar* 

Har fått paket från eleven.se, med Boots no.7 , serum, dag o nattkräm i paketpris för 499 kr. Dyraste kräm jag köpt men ändå bra pris med tanke på de vanliga styckpriserna.   De tjänar på att skicka med prover i paketen, jag fick ett prov på serumet i förra paketet o blev " såld"- ändå kollade jag priser i över en vecka innan jag äntligen bestämde mig. ÅH- vad Vacker jag ska bli ! :-O  Jag Tror att jag kan tjäna lite på proven också, om jag varit sugen på att köpa en grej o får ett prov o märker att Nä- den var ju inte alls som jag trodde, då är det ju bra. För fy vilka säckgrisar jag köper ibland pga att jag inte kunnat nosa på saker i butik.  
Som handkrämerna i förra paketet-  jag snorade ihop totalt av dem trots att jag tyckte om doften.  Inge vidare-
Så här har jag två tuber handkräm  som kostat 149 kr/st, som jag gett 79 kr styck för-  och kan inte använda dem. Surt sa både räv o jag.  

Jag har en LUSH kompakt parfym med, Honey I washed the kids-   Inte min doft alls.   Trots att beskrivningen lät Så  "me"-     Jag ska försöka bli av med det via tradera - som sagt, i morron, sen-

Pax // SoP

-och i Övrigt-

dagbok / Permalink / 1
Så har vi golv i klädkammaren. Ett klickgolv i "ek" - spelar roll vad som ligger på betongen, bara det är städ o gångbart.  Har fått in en del kläder o annat där, fixade lite igår, men jag mår så jävligt , så det går sakta. Idag gick det inte alls. Ställde en klädkorg utanför dörren dock, på rätt väg s.a.s  .  Vi ska kasta den vingliga lagerhyllan som stod därinne,så den har Sambon förpassat till förrådet, o ett bord fick hamna i ett också. Förråd- Syrrans.  Är mitt gamla kopparbord- ett rökbord faktiskt, utan  grejerna som brukade höra ihop med dem, ciglåda,tändsticksställ,askfat- och säkert nåt annat . Tänk vad äckligt, rök ihop med Koppar. Fast bordet ska inte kastas, jag har bara inte plats för det, just nu. Det har hängt med sen jag var liten, det var mormors från början.  Eller Antagligen morfars? de hörde väl hemma i herr-rummen.   Nå, i alla fall, lagerhyllan fyllde ju en funktion i klädkammaren, så nu måste det organiseras om.  Sa till Sambon att jag ska göra mig av med sånt som inte är använt på 1-2 år.  Jag har redan en kasse till second hand o en till " ska fota o lägga ut på tradera"- sen, i morron , när jag har tid, när jag får lust, när jag --- ja-- i morron.    


Nu ska jag snora- jag nyser fan så jag tappar  både luft o röst.  Sa till Sambon, -men? vart tar min röst vägen ? NU blir du glad va ?? ;-)   Jag nyser så Stella inte far i taket av Varje nysning längre- mina nysningar ger henne fobiträning.  Asthra går sin väg när jag hostar- jobbigt juh-  

Pax- tjooooooooooooooooooooooooooooooooooo  //SoP
Till top