Trökfia-

:-P  Lyssnar på Sommarreprisen- Margot - ja vad hon nu hette-Wallström-  Vilken astråkig brutta- Kass musik också-

Winnerbäck igår var rena rama muntergöken i jämförelse- ( *skrattar* och just nu spelar hon faktiskt Winnerbäck- okej då, ett halvt plus för det- )
Men jag skrattade flera ggr åt hans lite återhållna humor igår.

I övrigt skrattar jag ingenting- har precis klickat iväg månadens räkningsbunt.  Försöker jag dra upp mungiporna hakar jag nog upp mig vid knävecken-

//SoP

 

Dialektkul

" Pöu Unnssta"-  Man ska inte driva med dialekter som är så mysiga- men det lät kul- :-D

//SoP

"lugnmedel-olist"?

*Djup suck* Klockan är nästan sex- jag steg ur sängen vid tre-  Jag tog en Halv tablett  i går kväll, av dem jag "ska" ta två om dagen av. And the light went out-    Det är som om jag käkat så mycket lugnande förr att jag blivit som en alkoholist- blir full på en lättöl typ ?

Jag har ju inte gjort nånting av vad jag Tänkt göra idag- inte lagat de återstående Kompisjobbarbyxorna, inte sytt de där gardinerna jag tänkt ha i datorrrumet ( gardiner är en överdrift-snarare ett insynsskydd bestående av två längder med en kanal i) , inte hackat nötterna, ( brukar ha en burk färdighackade till gröt,flingor osv) , inte bakat jordnötskakorna som jag tog fram både recept o nötter till Igår- Inte ens bäddat har jag. Jag som har blivit en bädd"nazi"  på senare år.

Vad har jag Gjort då? Ätit frukost- druckit kaffe- lekt gömma frukosten med katterna på balkongen- lallat i skogen med Stella o försökt hänga med så gott jag kunnat- Hon får lite tokspel utan kopplet ibland o spattar rakt upp i varje träd hon får syn på- nästan..  Hänger där o ser sig förvirrat omkring som om Oj hur fan hamnade jag Här nu då ?  Sen svimmar hon i gräset medan jag hämtar andan. Men när hon får tokspela av sig lite först, så går hon ganska så snällt med mig sen.  Katter blir fort trötta. Tur det för ledbruten kärring?

Apropå Kärring, så har jag hört "November Rain"( Guns´n´Roses)  x antal ggr på radion nu i några dagar så Sjögren har fått ge vika.  Metallvingarna klapprar igen.

//SoP

"Var med i vår roliga pristävling-

Nä- men, vad är detta ?Tog den för en liten gissningstävling på en community-  Ingen har gissat rätt - ännu.

Den som gissar rätt först kan ju lägga upp en egen gissa-bild hos sig ? Så blir det en ny "utmaning" ? 

//SoP

Och Nu

till något helt annat-  Ska pallra mig ut i köket o fixa till en liten Favoriträtt-

Kokt ägg på spenatbotten med ostsås över- NammiNammNamm är det.  Om man nu tycker om ägg, spenat o ostsås. Annars är det säkert jätteäckligt .   Det är så enkelt, man bara lägger värmd bladspenat ( väl avrunnen då) i botten på en ugnsform, sen skär man hårdkokta ägg i antingen halvor eller skivor, allt efter egna önskemål o lika med antal-o lägger dem ovanpå spenaten . Och så häller man ett paket (  eller fler ) med ostsås över, vips in i ugnen tills såsen bubblar o får lite färg-
Är det något jag verkligen gillar i butiksutbudet så är det färdig ostsås i kyldisken.

Jag har knappt aldrig lyckats göra en vettig ostsås själv- de skär sig, blir gryniga, blir sega- blir- Ätliga men  knappt goda. " You Can eat it, but it tastes like shit "-   Typ, så det brukade mest bli enkel vitsås med ostskivor På- eller lite mjukost i, det blir inte gryningt i alla fall. 


// SoP

Näe-

Jag hittar ingenting om det där nedanstående Nånstans på microsofts sidor- så nej tack för min del. 

//SoP

Är detta på riktigt?

Fick detta i mailen idag o är inte säker på OM det är riktigt- men det Ser bluff ut- i mina ögon- Vågar f*n inte klicka o se var jag hamnar för då har jag väl storm-masken i datorn på fem millisekunder- ? Nån som vet?  Det innehåller Microsoftloggorna också men de bilderna kom inte med hit i kopieringen-  och jag tog bort länkarna så ingen klickar av misstag om det är bluff-

//SoP 

 


  

" Dear Microsoft User,   Warning, A well developed worm dubbed "Storm" with new anti detection techniques has been discovered, researchers have recorded a significant increase in the level of activity, Storm has been infecting Windows operating systems worldwide and is obtaining sensitive information such as bank details and Microsoft Windows serial keys.

The Microsoft Security Incident Handling Team has developed a patch to detect and remove the threat.

The patch is available to any Microsoft user free of charge.
Please take action before the situation escalates. And help us to make the internet a safe and friendly place for everyone.

Yes, take me to the Microsoft download center

No, i want to stay infected

Once you install this update, the Virus will be removed successfully.

Notice : Ignoring This E-mail may result in loss of your personal details such as banking details and identification.

Thank you, Microsoft

Microsoft Team

%#%/)()?? Sjögren-

Han har raserat min image som Cool Metalbrud-  Han sjöng " Ovan där- samlas helgonen--" i Allsången på Skansen som jag inte ens Brukar se o där satt jag min lilla småfeta "panshjo" i soffan o sjöng med o vickade nöjt på huvudet- sen har den förgrömmade låten fastnat!
Iiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh-

//SoP

Jag har bara ångest-

inget gravt o livshotande hjärtfel. Vilket jag väl var till 97 % medveten om, men jag ville kolla ändå. för att bli lugnare. Min gamla vilande o nästan glömda panikångest har ju ökat med typ 85 % de senaste månaderna- *fan* rent ut sagt, jag VILL INTE ! 
Var på sjukan idag, o fick ekg taget o blodtryck taget o förlängda recept o ändrade recept o en annan lugnande tablett än den jag har (som jag blir dum i skallen o ilsken av  ) Fast jag Är Lite skeptisk, Måste jag verkligen äta en lugnande medicin Dagligen?
 jaja- jag Skulle nog vinna en hel del på att kunna varva ner en smula, jag är ju så stressad så stressad så jag snurrar håret värre än en förvirrad spyfluga på speed   och river sönder mina nagelband o naglar o minsta lilla skinnbit på fingrarna som jag får tag i så är jag där o river mig i blod *urs* 
Och jag svär o ryter o morrar o fräser o svettas o morrar ännu värre o vill slåss o får nästan tårar i ögonen när jag känner hjärtat banka o banka o banka i hela kroppen o i öron o nacke o mage o vrister o jag tror jag smäller av- *åh fy- vik hädan ÅngestSatan*  den vill ju bryta ut ur mig som nån satans Alien.
Sen undrar jag ju-Varför ? varför kommer eländet tillbaka- När det efter typ 35 år börjar bli "folk av mig". När jag Kan lämna hem o trygga vrån utan säkerhetskedjan på.

I övrigt, har jag köpt Mygga på apoteket o hoppas nu kunna gå in i skogen utan att bli anfallen  o slippa dansa mygghysteridansen till katternas stora förfäran.

Fridens // SoP
Visa fler inlägg