*gjort*

dagbok / Permalink / 0
Avbockat på min icke befintliga lista- Beställt tid på sjukan- Jag skulle inte bli kallad förrän i December .  Nu får jag börja skriva en lista  om allt jag ska säga till läkaren. Eller så kanske jag skulle maila honom i förväg.  Det är f´n när man på en kvart ska hinna säga allt man funderat över i ett år, som jag glömde senast-förra året.  Och han tjatar ju så förbaskat också- förklarar det jag redan vet  som om jag vore fem o ska ha min första lilla vaccination ungefär.*suck*    Jag vill " vifta fram" honom, kom till saken, snabbspola till det väsentliga . Svara på det jag vill veta, inte det du har lust att prata om. Jaja- 

Sen sa jag till Sambon- Jaha, du har en liten Riskgrupp här hemma-  Jag tror han är Medveten om det ;-)

Igår handlade han o bäddade rent i sängen- idag har han tömt diskmaskinen, diskat diverse på överfull diskbänk o ställt in i diskmaskinen-  Jag är Djupt Tacksam. :-)  

Och - jag hittade två lådor med kalops i frysen :-) Den puttrar i en gryta på spisen nu. Jag tror det är älg-   Och jag som tog fram ett kilo blandfärs igårkväll för att göra kålpudding idag, jag är en eländes optimist.  Kanske, senare- men Nu klarar jag inte att stå o strimla o bryna ett helt kålhuvud- eller röra färs . Jag mår illa av att bara vara.

Nu ska jag bara vara vid diskbänken o få av skal på några potatisar. 

//SoP

-och Nu

dagbok / Permalink / 0
ska jag ringa vårdcentralen- jag har bara tänkt göra det i morron o i morron o i morron, för att inte tala om sen- Jag började tänka så i augusti.  Mina mediciner börjar ta slut o mina blodsockervärden- tja, se föregående inlägg. :-(   Sen vill jag understryka vikten av mitt värkgnällande med att jag Vill ha en röntgenundersökning. Jag Vill det. Jag är dålig.  Never att det räcker med en Naproxen o en sjukgymnast som petar på min arm på trettio cm avstånd o ger mig ett papper med träningsinstruktioner.

Och snart är det tandläkardags igen. 

Pax// SoP 

` Ävvlars-

dagbok / Permalink / 0
Jag har ont i nacken- från ögonbrynen till ländryggen.  Jag mår illa. Jag mår gammal rööten apa. I feel like shit.

Jag var väl för pigg igår.  Bakade 24 muffins,diskade en massa, tvättade elva sjalar o Hängde upp dem. Jag är en Kort människa.    Hade täckena ute på vift i höstvind o sol-  :-) 
Sen på natten åt jag en halv rulltårta. Rulltårta, helst de där riktigt  tillsatsspäckade som ser lika fina ut i fem år o studsar om jag tappar dem på golvet, det är Knark för mig.  Om jag hastas in på lasarettet på en ambulansbår kommer jag trycka mitt rulltårtepaket hårt mot bröstet o skrika med sockerknastriga läppar -TA inte min rulltårta-Nej, nej ,nej --  

Jo, snälla, ta min rulltårta, ta allt socker, utplåna mitt sockercentra i hjärnan. 

Aj-- var fan e min rulltårta? // SoP
Till top