" den som lyder råd är vis"

- den som inte dubbel och trippelkollar att råden är korrekta är helt jävla dum i hu´vet-   
Ja, så sammafattar vi det här blogginlägget.  
Alltså, jag önskar så att Syrran varit gift eller haft en unge- Då hade jag sluppit alltihop. Ja, så grymt ego är jag. 
Det här tar ju aldrig slut. Om jag kunde begripa varför hon tog det där lånet- Ingenting hemma hos henne visar på några inköp av saker, det finns några kvitton på lösta småskulder men i övrigt ?  Ibland får jag en så ful tanke, att någon hon kände nu lér käken ur led över att slippa betala tillbaka . Men, jag Vet ju inte-  
Det är jävligt mycket jag inte visste. 
 
//SoP *så in i helvete less- 

the never ending story

- Ja, jag är så less på det här.. Men nu har jag fått en tid med jurist bokad i alla fall, och Sen Borde det ju ta slut eller hur?  Jag önskar faktiskt att Syrran hade skrivit in nån annan , eller åtminstone uppgett mig som närmast anhörig på Nåt papper,nånstans, så kanske det inte hade tagit så förbaskat lång tid att få tag i uppgifter som jag behöver, och jag kanske hade sluppit att skaffa alla dessa förbenade personbevis. Ett på henne, ett på mig, ett på Mamma, som visade att vi båda var hennes döttrar. Och alla kopior och papper som skulle skickas hit och dit, låneförsäkringstället som tre extra gånger begärde in papper Fast jag fyllt i alla de uppgifterna redan på det första jag skickade in.  Två jävla månader att upplysa om det de måste ha vetat redan vid papper ett. Dynghögar. 
 
I Övrigt, ser jag om Game of thrones på HBO, började på säsong ett förra måndagen och igår började jag på säsong tre .  Här går det undan :-)   Tur att Nåt flyter på? 
 
Fred //SoP *plaskar på-
 
 

Jag blir så trött-

Jag ringde en juristbyrå-  " det är lite möten här idag men lämna ditt nummer så blir du uppringd i eftermiddag" Okej- Ingen ringde.  Igår väntade jag till klockan tre, sen ringde jag igen. " Idag har vi stängt för semester" . Men va fan, visste ni inte det igår??   Men okej, okej då- Ringde idag igen, skam den som ger sig :-)  " Idag har vi stängt för semester"   Ingen som helst info om "Idags" längd. Åh så Lack jag blev, trots att jag har fb´s seriösa undersökning som backar upp att jag är begåvad med Tålamod.  Utbrister föga moget- men va fan, jävla kärring, ful röst har du också -  Känns ju löftesrikt om jag måste boka in ett möte. 
 
Igår ringde jag en annan jurist för jag blev så sur på semestern, men de sysslade inte med arvskiften och sånt, och rekommenderade mig att ringa- ja, gissa? Semesterbruttan med den fula rösten.  *morrar taggtråd* 
 
Så, nu ska jag inta frukost, i ärlighetens namn brukar den inverka ganska positivt på mitt humör. ;-) 
 
Fred// SoP