Det hade hunnit bli mulet-

så noll rosa rand. Men fåglarna sa godnatt igen-   

Men, nu är grapefrukten slut o klementinerna ser inte aggressiva ut, så jag ska bitterfitta lite till-

Ett mantra för kvällen, dagen,natten, den jvel som sköt halv tre natten till idag samt alla jävlar som tänker vara efter sig o bränna av sina raketer i morgon - Ni som inte kan klockan o skjuter raketer NU ! ???  

Jag önskar att ni skjuter röven av er , era vidriga pissråttor , för hjärnan blåste ni väl ut för länge sen- 

OBS- gäller EJ dem som sköter fyrverkerier Yrkesmässigt .   Fast Egentligen, förbjud skiten.

//SoP

Med tårad blick tar jag mitt straff-

- för att vakna o sura över helvetesjävlaskitnyårsafton, för att spy galla över uteblivna julkort, för att önska skit över folk osv,osv-  

Grapefruktsaftskvätt i ögat ! ! !    När fan blir gammal straffar synden sig självt, eller den jevvla grapefrukthalvan.
Nu ska jag dricka mitt Morgonkaffe med den tårade blicken mot  solnedgångens rosa rand i tiogradig kyla.Midvinter - lovely !

//SoP

Ibland Tänker jag- ;-)

-på "konstiga " saker-   Satt ute nu med kaffe - o noll katter för de ville sitta inne på elementet istället - Solen dalade o det var bara en rosa rand vid trädtopparna o det är så vackert så jag smälter värre än snö i dagsmeja - Så hörde jag några fåglar kvittra ganska rejält, som om de "sände meddelanden" mellan träden. De säger nog godnatt till varandra, tänkte jag.  Sen tänkte jag på om de bara äter medan det är ljust- o om de hinner äta tillräckligt, fryser de på nätterna då-    Själv satt jag där med fuskUgg´s, tre tröjor varav den "översta" med huva,o en Stor sjal som jag fått av Syrran för Väldigt många år sen- drog upp min luva o tänkte-Hur håller Uteliggarna värmen såna här o Ännu mycket kallare dagar o nätter?  Många ggr när jag får en uteliggare på "näthinnan" i min tanke så har de just en  luvtröjehuva uppdragen- Och inte fan värmer den något vidare. 
Så tittade jag på mina lyktor där ute, små men underbart vackra ljus i kall o mörk vinter *ah, poesi*  -och bredvid pallen jag har stora lyktan på,så står min Pingvin, min gamla tejpade o limmade o påbättrade pingvin.  Stackare, fryser du? ;-)  Så kom jag på att nej det är ju Nu det är ditt rätta element, det är mycket,mycker mer synd om dig när du står i solen på sommaren- Jag brukar lyfta undan honom till ett skuggigare hörn ibland - hälla vatten på honom samtidigt som blommorna får sin dos.   

Igårkväll, när jag släckte ner, blev jag stående en stund o tittade ner i skogen bakom - tyst o kallt o vitt - o tänkte, tänk om en Varg går förbi där nere nu? :-)  Sen började jag nästan gråta - En varg på vandring, måste vara något av det ensammaste som finns- Och Här nere- hur stor chans har hennom att finna på en varg till- av de 250 eller vad det är som det är bestämt att det "ska få finnas" i det här lilla trånga landet som ju inte har Några skogar eller vilt alls till de hemska bestarna-   *jävla människor*  Alldeles ensamma, mil efter mil efter mil- så tar de ett får, de hittade väl inget rådjur eftersom de är skjutna eller sitter i grillen på långtradare-  Då morrar *jävla människor*  o skriker döda döda döda.  När vargen gör det den är avsedd att göra. 

Som sagt, jag tänker på konstiga saker- säkert tänker alla på konstiga saker-  men de kanske inte säger det högt?  

Frid i Vintermörkret  // SoP