upptäckarglädje-

dagbok / Permalink / 3
Jag upptäckte för några dagar sen ( nätter) att det i digitalboxen finns ett programarkiv- så jag har sett Jamie laga massa mat, två engelska tanter städa som f'n, Och, sju avsnitt av Trinny o Susanna som stylar Sverige-( har bara ett avsnitt kvar nu-)  Nå, i alla fall- UPP MED TUTTARNA Tjejer !! Antingen ni väger 40 eller 140 kilo, har en AA-kupa eller en dubbel F !
Och vad jag Önskar, att jag kunde få tag i en bh som håller upp mina B-med häng, så jag slipper har vårtorna Nedåt o i olika höjd - Utan att jag antingen får panikvärk i bröstkorgen av att den sitter Åt, eller gråtvärk o huvudvärk av att nerverna i axlarna trycks till av axelband.  För tillfället använder jag en bandå,som mest påminner om överdelen på ett par strumpbyxor. Inte smickrande direkt, men jag slipper ha duttsen liggande mot magen. Så jag Hatar " hud mot hud"-

Let it all hang out, har aldrig varit min stil . Utan tuck it in and lift it up.  Mamma sa till mig en gång- Men knäpp igen , det där ser så slampigt ut-  ( eller det sa hon säkert fler ggr, hon var inte alltid så snäll även om hon menade väl )  - då sa en annan i sällskapet- Har man något snyggt ska man visa det.   Jag instämmer.

//SoP

Sådärja

dagbok / Permalink / 0
Räkningarna betalade o det i tid - minsann. Och om en liten stund börjar nya avsnitt av Morden i Midsomer- :-) Med den "nye" Barnaby-
Hejs //SoP

Jag är Glad över-

dagbok / Permalink / 2
- att Sommar äntligen har börjat i radio.
- att det ännu är riktigt svalt i sovrummet på nätterna. ( att det är skitkallt öht behövs kanske inte tjatas om )
-att juni snart är slut o midsommaren är över .
-att Morden i Midsomer börjar på tisdag .
-att ha köpt krukor,jord o sten för mina planteringsprojekt.
-att- att- tja, jag är glad över en hel massa saker faktiskt, små fnuttiga saker som ändå gör livet lite trevligare-   som katternas mjuka päls, en tvål som doftar underbart, kallt vatten direkt från kranen, och varmt med för den delen, att min hår har vuxit en liten bit för det blev För kort vid klippningen, att jag slapp det vattendrivande i min blodtrycksmedicin ( Phu! ) , att kaffe är gott  och jag har bra böcker i min mp3a, o en hel drös med nya pocket  för läsning "irl" . Samt över att, hör o Häpna, jag Inte har frusit mig fördärvad på balkongen idag. Vare sig fleecejacka eller raggsockar .

men i morron, är det säkert trettio grader varmt o jag gnäller mig helt fördärvad över det o hett o svett- men, Idag, är jag rätt nöjd.

//SoP

Ps- jag är faktiskt glad över att jag kunde Sova riktigt hyfsat i natt. Känns som om det jätteLänge sen.
DS.
Till top