fem timmar

dagbok / Permalink / 3
med diverse småpauser, tog det att fästa trådarna i den här-
Gjorde den förra veckan-  den rosa jag hade gjort repade jag upp, o började om med Fler färger. Kul att sticka, råtrist att fästa trådar, det var 94 st.
Pax i stormen- som verkar ha lugnat ned sig lite nu. Tack för det,jag mår kass när luften har så bråttom.
//SoP

--

dagbok / Permalink / 4
Jag har värken from hell-  jag kan inte sova, jag är Väldigt trött, ser dubbelt eller inget, tappar saker, snubblar på saker, svär o tappar ord o- -- Gnäll, gnäll, gnällgnäll- *svordomar en masse*
Så, nu är det färdiggnölat- och det Finns Alltid nån som har det värre ! :-) Se, så Glad jag blev nu- när jag blir varse hur mycket värre andra har det, så tillfrisknar jag till kropp o själ som genom ett trollslag. De magiska orden, nån annan har det Värre.  Ah- Skadeglädjen då- den enda sanna.

Jag grejar - fast nu har jag suttit här i köket o läst ikapp bloggar, ja inte alla, men några. Så fort jag inte ids starta datorn på nån dag - så Skriver ni- era tangenter glöder visst.  Jag sitter vid köksbordet, som jag drog isär o la i iläggskivan i, i morse- ( många i där) Har min vanliga adventsljusstake på bordet, med Mossa i ! Mossa har jag inte haft sen den gamla mossan,, plockad i Moga ,gav upp  andan  i sitt sista moln av smulstoft någon gång på 80talet.  Det finns inte mycket vitmossa att hitta här i trakterna,dessuom Tror jag den är fridlyst? Eller så är det bara toppmossan, som inte alls finns här, som är fridlyst-  Den Här mossan, har Sambon köpt på ica/konsum/citygross- stryk den som ej önskas.  Flamskyddad står det på- men Ingenstans står det med Vad? Den luktade konstigt när jag tog ur den ur påsen, nästan lite surt- vinägeraktigt . Nå, fint blev det i alla fall o ingen katt verkar vilja äta det så - vore det Giftigt borde det ha stått på påsen.  Fönstret, svimma Inte nu, det tvättade jag innan idag ! Ja, håll i hatten, det var bara på Insidan. Så drog jag med dammvippan emellan fönstren.  Så satte jag upp en röd gardinkappa, o ställde en elljusstake i fönstret. Så Fint Så !

Stella sitter just nu invid ljusstaken  o blickar ut över de snötäckta nejderna o njut-- Nä, jag ljuger, det Ösregnar o blåser o är tio grader Plus. Och katten gick därifrån .  Men faktum är att några ljusstakar o lite rött ändå väckte lite Julandar till liv-även om regnet gör sitt bästa för att trycka ned dem igen.   Såg Grinchen tidigare i kväll, kändes Lite för tidigt, det Borde ha synts en julgran i närheten av tv´n tycker jag.

Önskar Adventsfrid över er Söndag gör //SoP


Till top