Det regnar

och det är så tyst här så jag tror de dumpat lillgrabben nånstans-?  Hoppas de tog med hans hemska tjejkompis också.  Skämt åsido-det är så skönt med regnljud- det är ett så mjukt o snällt ljud .   Och ibland ett swooosh från en bil ute på vägen.  Bildäck i vatten -ljud tycker jag om. 

Jag har sytt på  tyg nedtill på mina jeans, som hängt på kökstolen i ett par veckor nu- Hittade bitarna som var där från början- när jeansen var nya o för långa-- underliga jeans detta- aldrig förr har jag haft såna som blivit kortare med tiden ?  Jo.. då på 70talet när alla jeans släpade runt platåklackarna o blev trampade på -rimligen blev De kortare med det slitaget . Men jag sliter dem inte så längre-eller kortare-;-)  

För övrigt har jag läst en stund- Svart fjäril av Anna Jansson- läs Gärna hennes böcker-Mycket bra !  Trots att jag läst alla utom senaste, så gillade jag nog den 1a bäst ändå-Stum sitter guden- 

Jag har diskat, tvättat- käkat fiskbullar- o suttit här vid datorn en stund.   Och det surrar o surrar- undrar om jag får plats med en isoleringsmatta i min burk-?  Och Sambon som har sin dator igång Nästan hela tiden fullständigt i onödan för han är nog Vid den en timma om dan´-  Han har en stor burk med neonrör o dubbla fläktar i- *suck*  vrrr,vrrr, vrrr, vrrr---  viiiiiiiin- och en extern hårddisk, också.

Nu ska jag äta nåt- o rymma surret-

//SoP

Telefon

har jag pratat i- i över två timmar--klockan var tjugo över sex o plötsligt var den tjugo i åtta- Tjugo över sex kommer jag ihåg för då bytte jag ställe att sitta på.  Jisses-idag har jag inte heller gjort allt det jag Tänkt göra. Jag åt frukost o nu är klockan redan Nu- helt otroligt. Jag är nog som en hund-inget tidsbegrepp.? Sägs det- jag tror visst hundarna har det.  Katter har det-Stella blir högt o ärligt förbannad, när vi lämnar henne länge. Väldigt HÖGT förbannad-
För några nätter sen fick hon full fart upp i fönstret här i datorrummet- o for sen med rumpan på tvären rakt ner i en låda med färgburkar o diverse som Sambon så perfekt ställt där hon brukar hoppa.  Nå, jag tror hon slog sig lite -  Igår, hoppade hon upp där, o tvärvände sen- o jag sa "Stella akta lådan" - då stannade hon upp, o hoppade bredvid lådan. Som sagt, hon är bättre på svenska än jag på kattiska.

Mat-tror jag är en bra idé- telefon suger-

//SoP