Det regnar

och det är så tyst här så jag tror de dumpat lillgrabben nånstans-?  Hoppas de tog med hans hemska tjejkompis också.  Skämt åsido-det är så skönt med regnljud- det är ett så mjukt o snällt ljud .   Och ibland ett swooosh från en bil ute på vägen.  Bildäck i vatten -ljud tycker jag om. 

Jag har sytt på  tyg nedtill på mina jeans, som hängt på kökstolen i ett par veckor nu- Hittade bitarna som var där från början- när jeansen var nya o för långa-- underliga jeans detta- aldrig förr har jag haft såna som blivit kortare med tiden ?  Jo.. då på 70talet när alla jeans släpade runt platåklackarna o blev trampade på -rimligen blev De kortare med det slitaget . Men jag sliter dem inte så längre-eller kortare-;-)  

För övrigt har jag läst en stund- Svart fjäril av Anna Jansson- läs Gärna hennes böcker-Mycket bra !  Trots att jag läst alla utom senaste, så gillade jag nog den 1a bäst ändå-Stum sitter guden- 

Jag har diskat, tvättat- käkat fiskbullar- o suttit här vid datorn en stund.   Och det surrar o surrar- undrar om jag får plats med en isoleringsmatta i min burk-?  Och Sambon som har sin dator igång Nästan hela tiden fullständigt i onödan för han är nog Vid den en timma om dan´-  Han har en stor burk med neonrör o dubbla fläktar i- *suck*  vrrr,vrrr, vrrr, vrrr---  viiiiiiiin- och en extern hårddisk, också.

Nu ska jag äta nåt- o rymma surret-

//SoP

Telefon

har jag pratat i- i över två timmar--klockan var tjugo över sex o plötsligt var den tjugo i åtta- Tjugo över sex kommer jag ihåg för då bytte jag ställe att sitta på.  Jisses-idag har jag inte heller gjort allt det jag Tänkt göra. Jag åt frukost o nu är klockan redan Nu- helt otroligt. Jag är nog som en hund-inget tidsbegrepp.? Sägs det- jag tror visst hundarna har det.  Katter har det-Stella blir högt o ärligt förbannad, när vi lämnar henne länge. Väldigt HÖGT förbannad-
För några nätter sen fick hon full fart upp i fönstret här i datorrummet- o for sen med rumpan på tvären rakt ner i en låda med färgburkar o diverse som Sambon så perfekt ställt där hon brukar hoppa.  Nå, jag tror hon slog sig lite -  Igår, hoppade hon upp där, o tvärvände sen- o jag sa "Stella akta lådan" - då stannade hon upp, o hoppade bredvid lådan. Som sagt, hon är bättre på svenska än jag på kattiska.

Mat-tror jag är en bra idé- telefon suger-

//SoP

5 timmar--

ja-- jag har sorterat papper i fem timmar--  Och jag har en A5pärm o en annat än A5, o en blandad - o A5mapp o A4mapp- samt två kompismappar o en bytamapp. Och Nej, jag är inte mer galen än många andra.     Sen har jag skrivit lite på ett brev som jag Tänkt börja på i en vecka ungefär--Och så är klockan redan fem --igen- o redan- o varför är nätterna plötsligt så korta-?  Och jag som skulle sätta över digitalbilder- tog en hel radda på katten igen- ;-)   DET gillar jag med digitalt- jag kan knäppa hur mycket som helst o hur galet som helst o testa hur jag vill-- och alltid faktiskt få in Några fullträffar- o resten bara raderar jag.

Nu ska jag radera mitt medvetande för några timmar framåt-God Natt !

//SoP

Här är så tyst?

- så jag går nästan runt o somnar--  Sambon jobbar, hans dator är avstängd, ingen tv på, Katten sover o inga ungar utanför--?  Ingen grannes tvättmaskin eller dusch, ingen moped-  *skrattar*  --  Man kan ju tro det är midsommarafton--det brukar vara en sån här Mycket Tyst dag, eftersom "alla" är borta o festar o bara jag hemma-typ.
Jag fick ett helt gäng med Diddlpapper med posten idag- men jag "fasar" lite för att sortera upp allihop o sätta in i pärmarna-- Det Brukar slita så på nacke o axlar. Och så sägs det att Pappersarbete inte är nåt jobb--?  Men bättre jag gör det nu än packar ner dem "så länge"- har en känsla av de blir liggande framåt jul eller så då. Eller så blir det till slut så mycket "så länge" så det istället blir " inte av" . Och sånt är lite tråkigt. Goda ambitoner som kommer av sig o bara blir nåt jobbigt.

I natt-eller den tiden då jag sover.. i mitt liv kallat natt- har jag vaknat stup i ett av att mitt högra ringfinger gör ONT så in h--lvete-  Riktigt så man kippar efter andan i ett Ohhajajajj.. som ett tandvärksil som tar i en extravända- Nu har det slutat ila, men gör fortfarande ont när jag böjer fingrarna- *skumtomte*  Lite lätt bedövat samtidigt- :-/ ?

Thé- o Diddl- jag är på väg-

//SoP                                    skriva

Var det Ingen-

som kände igen min suckulent?  :-( 

För övrigt ser Sambon på Rambo lll - jag tycker Stallone är Så snygg i de filmerna- sen får filmförståsigpåare säga vad de vill om actionskådisar- o Stallone i synnerhet. 

Dagen har varit Dagen då Jag :  tappat potatisar när jag skalat dem, skalat mig i plastnaglarna, fått be Sambon om hjälp att riva potatis- fått värk i fötterna av att stå, fått ont i ryggen av att sitta, fått ont nacken av att sitta här- tappat min tallrik som var för tung fast det var en assiett- (stavas?) glömt rensa sandlådan-(kom jag på nu när jag hör Katten knapra knacks i köket)-  inte  nått upp till nånting då armarna har fastnat i axelhöjd- tappat grejer  under bordet o slagit skallen i bordskivan när jag försökt plocka upp dem, inte orkat äta förrän maten kallnat.   
Fast,jag har köpt o ätit  glass som var god,druckit starkt o gott kaffe, fått brevpapper o en penna från min kompis i Luleå o klappat min katt !   Stella- mitt lilla Själsbalsam-- 

the one and only-Stella

//SoP

        

På en sån spis-

rörigspis  Är det besvärligt att fixa middag- -  Det mesta där är dock nedpackat nu.  I en kartong som står på köksgolvet tillsammans med en dammsugare o en symaskin- o Sambons jobbarryggsäck - och en säck med mest bara allmänt skräp för vidaretransport till sopcontainer-  Fick ett bryt vid köksbordet-*F''''''N!  Vart jag än vänder mig eller rör mig här så snubblar jag eller sparkar omkull eller puttar ner nånting- "  Morr o vansinnig o samtidigt gastar nån brutta på radion o Sambon spolar vatten till kaffe- Sånt räcker med råge för att få min stubinlösa dynamit att smälla högt o intensivt! ( samt kortsluta min hjärna)

Nån som känner igen kannan till vänster med en grön trasselboll ovanpå?  Och kan upplysa mig om vad det är-- varifrån/ var gjord/år ?Den har hängt med hela mitt liv- (47 år) den lilla tillkom senare- Fadern köpte den på nån loppis . Jag har sett en i en secondhandbutik för några år sen, storlek mellan de två jag har. Kostade 70 kr tror jag. 

*Kaffe! o en Ibumetin * 

//SoP

Visa fler inlägg