PS-

dagbok / Permalink / 0
Har jag "fått  nya läsare" ? Min statistik har gått upp- inte till några svindlande höjder men med några stycken ändå- 

Who are you ? :-D 

//SoP

bye bye

dagbok / Permalink / 0
räkningarna :-) Bye bye pengarna- Hoppsan ?     Och jag slog min kod till dosan två ggr innan jag kom ihåg att jag bytte sist jag "var på banken". Men vad fan bytte jag till?  Inte en suck-  Ringde banken, fick slå min felaktiga kod igen så den blev låst så den trevlige killen fick låsa upp den igen. Sen tog jag tillbaka min gamla kod. Det ska fan ha minne till alla förbannade koder. Det har han säkert- men inte jag. 

Och jag ska inte klippa mig i september .  Men rösta ska  jag. Mina valsedlar o röstkort har anlänt o  jag  har fattat vart jag ska för att avlämna dem. 

Möte ska jag på också, bostadsrättsföreningen här har blivit oense. Verkar vara pajkastning men är lika bra att gå dit- finns ingen styrelse blir det vanliga hyresrätter- bye bye Insatsen, nej tack !

Och i Övrigt- totalt underbar sensommar/förhöstdag- och jag har lärt mig mer om Franska bulldoggar :-) Brukar träffa på ett litet snörvlande charmtroll då o då. 
 
Och jag har fått ta min 1a värktablett sen i lördags tror jag det var ? Åh lilla magen fick vila , tack för det.  "Tack för idag, tack för en  underbar vanlig dag"-

Pax // SoP

borde väl skriva

dagbok / Permalink / 0
nåt här- Och ett brev har jag som väntar på att bli besvarat . Ajaj, lata, lata mig. Jag har mest suttit på balkongen o lyssnat på en bok idag. Med både raggsockar, sjal ,tröja o min stora jeansjacka- åh så skönt :-)  Garvade när jag upptäckte att nitarna på mina råfräcka metalboots- de är av Plast! Det är Humor :-D  

Igår, var jag mindre lat. Det var disk o disk o disk, jag är en diskmagnet ? Fast det är klart, ska jag greja en massa med käk o dyl  i köket så får jag skylla mig själv ?  Fixade en bogstek i gryta, och hade ingen grädde till såsen- tack Syster för bidraget !  
Och, jag har kokat marmelad !  Alldeles själv- eller, Sambon rev de flesta morötterna. Riva saker- företrädesvis ätbara, på rivjärn, fy fan- det gör Så ont o mjölksyran förlamar efter en halv morot.   Ja, morot, jag tror det var ur en icatidning jag rev receptet, det såg enkelt ut så jag provade. Morötter, citron och syltsocker-och två kanelstänger,  det var allt. Ja, lite vatten då.  Och gott blev det .-)  *kan själv* utom riva.   Stolt som en unge som lyckats bre smör på en brödbit istället för  på bordet.

Nu ska jag in till tv´n-

Pax // SoP
Till top