/ dagbok /

fula bilder- :-(

får ni suddiga mörka bilder från mig på mms så är det för jag har bytt tillbaka till min gamla mobil, min nya är kass,kass, kass- :-(  Köp Inte nokia 6700 slide.  Det går inte att "bläddra" åt vänster- den var så i en vecka, och i fredags la lurknappen av också-  kan inte svara eller ringa upp.  Bra funktion på en Telefon.  Och kameran har varit slö ett par veckor, reagerar sakta, o bilderna blir allt suddigare. Fast blixten,den blir man fläckvis blind av . Jag ska skicka in den, men åh vad Jobbigt.  :-/  Morrf-även om den blir bytt eller lagad,  så är det ingen telefon jag tänker behålla länge. Jobbig som fan att skriva på också.   Skitmobil.
jepp, skulle bara säga det.
Och klockan är snart fyra- 0_o   Redan.
God o glad  Advent  !
//SoP - som just kom ihåg att jag inte kommit ihåg att ta fram en vanlig Adventsljusstake-   *jaja*
#1 / / Darkangel och fröken Jokkmokk:

Jag har ju problem med att du inte kan läsa mina smileys i nya mobilen. Haha.

Så jag gråter inte om du aldrig mer använder den. Var kameran i den förra så dålig? Du har ju skickat mängder av fina bilder till mig förut.

Jaja. Jag vet att du byter mobiler som jag byter trosor... ungefär ;)

Glad advent!

#2 / / SoP:

DA:hm,jag vill nog inte kolla i din troslåda--Fast jag har inte bytt trosor på flera år,jag använder ju kalsingar! :-D Gamla mobilen ger mörka o suddiga bilder ,blixten är riktigt dålig,o den har bara typ två pixlar.Det var mycket pga dålig kamera jag ville byta upp mig. Men den är Mycket bättre att skriva på faktiskt.

#3 / / Nattfrost:

Fattar varför inte mobiler bara kan funka.. de ska alltid smådjävlas lite!

Tänk att det redan är advent. :D

#4 / / SoP:

Nattfrost:mina Har funkat,och När de börjar bli jobbiga så är det i stort sett alltid kameran som lägger ner.. :-( Försöker det säga mig något månne?

#5 / / MyyZz:

Precis som DA sa så har jag fått massor av fina bilder av dig. Jag säger ju bara en sak, AJFÅN ;-) Så jäkla bra :-)KRAMkram

#6 / / SoP:

MyyZz:-fast nu verkar ju inte nåt gå fram alls-till dig?