hur tänkte jag där?

Jag har ju hållit på med mina mobiltelefoner,lagt till ett nytt billigt basabonnemang för att ha en reservmobil-Ja, mobiler har ju allting numera,utom ordentlig batterikapacitet- Jag vill ha tillgång till en Laddad mobil,det är väl en säkerthetsgrej för mig. Så jag satte i det nya SIMkortet i reservmobilen och mitt vanliga kort i min ordinarie telefon. Det var en del trixande med att flytta grejer, men en app jag redan glömt vad den hette,typ smart switch,fixade det mesta. Sen fick jag köra bluetooth-  och installera om och ange lösenord och användarnamn jag glömt för flera år sen, ja, you know the drill. Sen bråkade min ordinarie en del så jag startade om den. Och då ville den ha PINkod såklart. Jaha, var är den då? Hämtade pappret,skrev in koden- Nä-? Den ville ha PUKkod också? Whut? Nåja,snällt skrev jag in den koden också, och skulle upprepa PIN. Okej. Näe? Men va f...an :-/  PUK Igen-PIN igen-Nej,tvärstopp. När det stod "fem försök kvar, sen låses telefonen-" Höll jag på att börja lipa, jag Gjorde ju rätt!? 
 
Och SEN sa jag högt- men jag är ju så jävla dum så det är inte ens synd om mig.    Jag hämtade lilldatorn och skulle in på mina sidor på telia. Logga in med bankID stod det.( jag har på fil)  Va? Så hittade jag en ruta där det stod " mitt bankID finns på en annan enhet" så jag klickade på den-  "söker efter enhet"? Men Lägg Av- den datorn är ju Avstängd. :-(  Efter hit och dit-hattande kom jag fram till användarnamn och min vanliga kod . Varför inte ha alla inloggningsalternativen på första sidan undrar jag?  I alla fall kom jag in, hämtade PUKkoden till mitt gamla vanliga mobilnummer- eftersom det ju  var det kortet som satt i telefonen som jag försökte använda de nya koderna till. *suck* Är det Konstigt, att jag behöver samla kraft ett tag och ha lugnt omkring mig när jag ska pyssla med sånt där?   Jag blir alldeles pompom i skallen när jag behöver koncentrera mig när jag ska göra mobil och datorgrejer som kräver lite mer än vanligt.  
 
Två dar höll jag ut,( Blir hypergalen på fingeravtryckssuddig skärm) sen fick jag ta mig i hampan och sätta på skärmskyddet, Världens dyraste jävla plastbit som måste sitta perfekt Nästan direkt annars åker den svindyra plastbiten i soporna :-/  Det gjorde jag i går kväll- gick och förberedde mig som värsta tyngdlyftaren,sträcka på mig, koppla av, hämta förstoringsglaset med LED-belysning,tvätta händerna, stretcha fingrar,slappna av axlarna- blåsa katthår av  bordet- ett två Tre-- På´at !  Och banne mig, det satt på första försöket. :-D   
 
Nu i kväll har jag fixat swish och bandID -igen, jag  var rätt up to date på det, eftersom jag hjälpte Sambon att fixa det till honom för ett par veckor sen. MEN så mycket krångligare det var, han har en annan bank som bråkade mycket mer- 
 
Vilka vedermödor- kanske är det dags satsa på en doro senior ? 
 
 
Fred//SoP 
Tofflan
2015-09-25 @ 22:18:48
URL: http://tofflan.wordpress.com

Jamen det ÄR inte roligt att fixa sånt här, för det går ju aldrig smidigt! Jag lyckades uppdatera mitt system på mobilen och - ta i trä! - det funkade som det skulle! Fast... först jag tömma hela mobilen på bilder, typ, för att det skulle få plats.

Nu är det bara datorns system kvar att uppdatera............

Svar: Nej,jag blir lite spänd när jag ska ge mig på sånt. Fast,det är ju mycket lättare numera . Nu Brukar ju det mesta sköta sig självt,men samtidigt lärde man sig mer förut när det var mer manuellt.
Sister of Pain




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0