Och en till

-lång skitreklamkommentar ,på samma inlägg.  
Ja,roar det den/dem så.. 
 
Apropå något Helt annat - Vi har fått vår nya ytterdörr nu ,vi var sist ut . Och Freddan började ränna på lådan var femte minut och kissa två droppar varje gång,lagom så några sandkorn bildade en mycket liten "klump" . Så halva måndagsförmiddagen sökte jag efter en veterinärtid - fem olika ställen provade jag på innan Blå stjärnan i Borås hade en tid som vi (Maken) faktiskt skulle hinna fram till.  Så han drog iväg med katt i bur och jag blev kvar med magknip och sömnlös hjärna på högvarv i väntan på dörrbytare.  Oro för bytet eftersom jag blir galet stressad när nåt ska göras och okända ska hit och det tar lång (eller kort) tid.
Och oro över vad som var fel med Freddis räddis , operation eller medicin- eller nåt värre.   Nå,han har akut cystit - fick en spruta hos veterinären och sen ska han ha tabletter i tio dagar (redan fått två) till. Inflammationshämmande och smärtstillande. Lille gubben- men han tar sitt piller så snällt så.   
-och dörren, den blev så snygg så att jag lér varje gång jag tittar på den. Så fin karm ,en högre tröskel ,ett lite mindre fönster . Och Så vackert grafit/skiffergrå. 
Idag sov jag som den så berömda stocken, den klubbade oxen,i trygghet från oväsen och dörrbytare som bara kunde drälla när som helst - they had left the building. 
Jag ska lämna tv-fåtöljen och inta sängläge. 
 
Fred, take care,Stay at home,stay safe. 
//SoP 
 

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0