Det åskar

-årets första åska. Att önska att det blir den sista är väl önsketänkande de luxe .. 
 
Min vaccination har jag inte känt av annat än de vanliga symptomen som brukar bli efter den vanliga influensavaccinationen. Mer huvudvärk dock,men det kan vara mycket annat inblandat i den .  Makens snubblande som renderade i en nyckel rakt in i handen, besök på akuten - efter en hel del tjat från mig . Sen var han hemma halva veckan vilket stressar till min vardag . 
Och så var Makens Son behjälplig med att byta diskmaskin i fredags.  Attans vad stort vardagsrummet blev utan diskmaskin plötsligt. Den nya har stått här inne i en dryg vecka i väntan på att bli inkopplad på sin plats i köket.  
I lördags var det fiske för Maken. Sånt stressar mig också - (vad fan gör Inte det?)
Jag sover illa eller inte alls när han ska ut och bila i gryningen ,nu i coronatider är jag nervös över att de ska sitta i en bil i flera timmar. Det är ju hans kompisar,men vem vet var och med vilka de har varit .  
 
Sen tror jag att jag ska dra till med en riktigt manlig klyscha- och och fråga om alla tetiga kärringar i fb-grupperna "har mens eller" det här veckoslutet ? Attans vad de huggit och tantsplejnat, men det kan ju vara smickrande att bli tilltalad som lilla gumman av folk som är yngre än jag. Nej,jag ser rött, men drar för skygglapparna och håller mig ovan dessa von Oben. Orka lägga energi på dem. Man lär sig vett'ni .  
 
Go' fred i stugan, take care,stay safe //SoP 
 

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0