/ dagbok /

Rensa

-bland mina länkar borde jag verkligen göra- Men det är ingen "läsare" som använder dem va?  Flera stycken är inaktuella /har privatstämpel numera .  Rensa,bör jag göra i skåpen i köket också- Skojade lite med en kompis före jul, att mer porslin/glas, det behövde jag Verkligen inte, men att i muggskåpet gick det nog att trycka in några till.
Himla tur det, för jag fick tre stycken i julklapp :-D Jag Älskar muggar, och jag Vill ha fler. Jag skulle vilja köpa några Swedish grace,älskar formen och enkelheten på dem.
Men jag har så in i flängbänken svårt att göra mig Av med/skiljas ifrån mina muggar. Några jag gett bort för länge sen saknar jag fortfarande,Trots att de hade helt fel färg- jepp, de var Orange! Men så vacker form och sköna att hålla i. Muggar är taktila :-)   Nu står en del muggar i ett skåp här i skräprummet, och är de inte använda nästa höst, eller att jag öppnar skåpet och har glömt att jag har dem, då ska de ut. Som belöning blir det Swedish grace ?  ;-)    På julafton fick jag två Muminmuggar av Maken, och en så Fin med katter på från exgrannarna - en ovan form, men ack så skön att ha i handen- som sagt, en mugg är icke enbart för öga och dryck. Jag "samlar" ju på muggarna med senap från Apoteket också- I början, tyckte jag att de var för stora att hålla i för mig, men nu är det nästan bara dem jag använder till mitt dagliga kaffe . De muggarna har också en skön känsla, varma muggar. Jag har röda, en svart, grå och nu (snart, ännu senap i) benvit. De vikarierar även som kam/sminkburk i badrummet ibland,den svarta passar till badkaret och rött till jul,så klart. 
 
Nu, ska jag fixa en mugg té, ( i muminmugg med Förfadern på) och virka vidare på ännu en "stjärnduk" medan jag börjar lyssna på "Snödrev" av Helene Tursten.  Jag har hoppat runt med lite julfeelgood och noveller ett tag nu, inte hittat nåt jag fastnat för, men Tursten gillar jag. 
 
Fred och sånt- //SoP