-och dan före sista dan-

-på år 2019. Och det blev Jul, och det var jul, och julen är över- Eller, varför har vi 20 dagar jul medan det i England är tolv dagar?  Jag tycker i alla fall att julen är över,sådär lite pö om pö - unn petitt pö . Jag har börjat plocka ner saker,och det är en sån konstig känsla- "jaha, nu ska det ner, jag satte ju nyss fram det- vad var det för mening?"     Inte har jag varit särskilt glad, inte överdrivet ledsen heller- mer ett "jaha"   Maten var ganska tråkig,iofs god, men tråkig. Jag har mest tyckt om lutfisken,leverkorven- och brysselkålen. Och Jansson förstås. Jansson är Alltid gott. Jag hade tänkt göra en idag, men blodsockret dök och tiden tröt, så det blev en enkel potatisgratäng istället, och Maken åt rester av gårdagens fleskesteg till . Jag tog tabberas på leverpastejen .  
 
Nu är det andra sittningen vid datorn idag- jag började tidigare men fick ont överallt och blev irriterad av omgivningen. Ja,skräprummet,höll sig fritt sådär.. ? Jag blir så less men jag ger snart upp . Släpar ut datorn i köket och sen kan Maken mura in sig totalt här.  
Nå, nu är i alla fall räkningarna betalade, och inte blev det många kronor kvar där inte. Jag behagar ha förhandlat mig. JÄTTEovanligt.   Och vid första sittningen handlade jag,rea - Jepp,Maken fick inte mycket till juklapp av mig, men nu kommer det snart lite bra-ha . Jag har ju liksom sett under året vad som används . I och för sig,så beror det Lite på vad som legat längst fram i hans skåp ,men ändå. Och jag tvättar, och ser vad som slits mest. 
 
Själv  har jag köpt ett par vansinniga skor/boots-  jag vete 17 vad jag tänkte med, OM jag tänkte alls. (julaftonskvällen) Låt oss säga att de har en kraftig influens av 1970talet.. Jag kan nog inte gå i dem.  Tack och lov var de inte så dyra, trots att jag tog fel på pund och euro . Jag ska väl inte avfärda det  hela rakt av, tänk om de är Jättesköna? 
 
Fridens på er //SoP
 
 
-Ibland råkar nåt bara hamna..... 
 
 

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0