Jag undrar vad som hände den 19e maj?

Då var det 15! femton besökare här på bloggen ! Måste vara rekord?  
 
Men annars då?  Ja- jag tycker att jag bara handlar och handlar och handlar.  Idag blev det nya kuddar,från jysk, som har halva priset på en himla många grejer just nu.    Och mitt skriv/datorbord anlände från ikea. Det är nåt mysko med det bordet- först kunde jag inte bestämma mig ,det bordet, eller ett annat? Sen när jag äntligen bestämt mig, då fanns det inte längre.  Så jag funderade lite till och tänkte att ok, jag tar det andra. Då fanns det här, igen,så jag tog det.  Nu när jag kollade min leveransinformation på hemsidan, då stod bordet som Nyhet? Skumtomtar där alltså . 
Med ikeagrejerna kom också såna där klösmattor man kan fäst runt ett bordsben,katthus att sätta över pallar ,underlägg till kattskålar/fat .. Katt? hm? ;-)   ett par pallar till eftersom jag limmat brickor/klinkers på befintliga och har dem som bord (små) ,och ett par dörrmattor .  Inga våldsamma extravaganser . 
 
För tillfället ligger den värsta coronaångesten lite tillbakadragen, Men den lär väl poppa upp när det är dags att besöka Sjukan 😱   Där är ju folk sjuka.  Det blir munskydd på. Jepp, jag har införlivat sådana i min motavirusarsenal, ihop med mitt handspritslager.  Jag Tror inte att ett munskydd skyddar mig, MEN jag tror att om jag kommer gående med ett sådant på,då håller sig andra undan. Kanske ?  Sen funderade jag över hur man visar legitimation med ett sånt på?  Om jag drar ned det och nån jefvel hostar på mig-  Ärs,sånt tror jag inte händer, ändå funderar man.  Och när  jag ska scanna ögonen, jag vill inte sätta ansiktet i en maskin där nån annan nyss satt och flåsade. De får sprita hela mackapären inför mina ögon. Ja jisses, nojkärring.  Men de har ju naturligtvis sina åtgärder.
    
Som idag när ikeagrejerna kom. Killarna fick enligt egna bestämmelser inte gå in i hus och lägenheter, så de bar det till dörren,sen lyfte Maken in det. Och han fick signera för att jag är den där sabla riskgruppen. Smartast hade väl varit en signering via bank-id,att en sån länk dök upp i mobilen när de lämnat paketen.  Tycker jag, som vill göra allt på avstånd.  
 
Och i övrigt? Jag har fått palettbladsmani- Nästan.  Efter att ha sett så många sinnessjuka budgivningar på sticklingar, så har jag taggat ned, köpt några till utropspris ( 19-29 kr) och sen lagt ned det galna traderajagandet efter olika sorters palettblad. Eller Nässlor om de kallades förr,då det fanns en sort,vad Jag vet om åtminstone.   Nå, de är i alla fall väldigt fina, och  varierande- Och, som jag skrev på instagram, det bästa är att jag tycker att det är Roligt igen- med växter.  (Fixa mat är också lite roligt igen, fast Bara ibland.  )   Jag har köpt nya planteringskrukor,plus små såkrukor, och näringslösning,en säck leccakulor, ett paket fiberduk - och jag har också beställt ett par vattenkannor. Mina är små,fula och gamla . Plastiga och lortiga och luktar unket trots flera rengöringsförsök- (Såpa, klorin, bikarbonat,ättika m.m )det är inbitet i plasten . Svåra att fylla med vatten är de också,en fjärdedel hamnar utanför. Den gröna har jag nog fasen haft i 30 år? 
 
Nehepps- nu ska jag- ja vad skulle jag.. tanken är snabb och flyktig?  Jo,hänga tvätt var det ju. 
 
Fridens kilowatt och rivaler- //SoP  
 
 

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0