Jag satt och tittade på-

jotexrean,sen sökte jag efter posterhängare,hittade billiga, backade på Frakten! Såg ett smart tips,letade i min låda och där låg minsann de där pappersklämmorna .
 
Och Sen beställde jag kattgodis och lite prylar med fri frakt istället :-)  Kattkillarna Älskar en liten påse med typ tio bitar i , Yums,med lax. De luktar skitäckligt, men lite får man väl offra då ;-)   Nu testar jag ett par andra smaker också,är bra om de inte snöar in Helt på bara en sort. Yumsen är perfekta att muta Freddanknotten med, eftersom jag kör en behandling på hans öron igen-Klia klia klia- Lille gubben . Det måste gå att förebygga det där på nåt vis?  Jag ska fråga veterinären. 
 
Jag beställde även en klöspinne/möbel- en liten, ingen stor ställning.  Vi har monterat ned vår stora ,den började bli farligt vinglig-(den har dock stått pall i sju år!)  Loke är ju dunderklumpen och Freddan kastar sig som Korak, Tarzans son mellan möbler, hyllor och väggar!
  Jag har lagt en antihalkmatta på hyllan, men Freddan gillar inte att gå på den :-/  Och jag vågar inte limma på heltäckningsmatta, är rädd att de fastnar med klorna och kanske bryter dem ! Nejdå, inte är jag nå´hönsig heller... Får se om han vänjer sig-
Loke drullade ju ned från hyllan  och bara studsade mellan ställning, soffkant och sen en halsbrytande volt där han landade på fåtöljarmstödet- Jisses, jag blev så rädd så att jag mådde illa för jag trodde att han bröt höften/slog den ur led! Tänkte att nu jävlar är det akut till Jönköping här mitt i natten-
Tack och lov så var det ju inte det. Attans vad irriterad han blev på mitt dragande, vikande, rätande och tryckande på hans ben och rygg- 
Nu med den mindre ställningen i rummet så  kommer Loke drullputte inte upp på den hyllan.
 
I Övrigt då? Ja-a - vad fasen.. Vintern har glömt bort min del av landet, inget balkongkaffe, jag blåser ihjäl - trots uppåt 8-9 plusgrader ,oftast runt fem- så är det banne mig så kallt och ruggigt därute så katterna går in före mig. Ibland stålsätter jag mig och paltar på mig, extravärmer kaffet och tar med filtar till grabbarna- Men näe, det är inget trevligt alls. Killarna försvinner in och där sitter/står jag rödnäst och med rinnande ögon i blåsten. Sån vinter tycker jag inte alls om. 
 
Nej, den här vintern gör mig bedrövad, så till pass att jag Nästan börjar se fram emot våren- DET NI! 
 
 
Fred //SoP
 
 
Sista blomningen på mina tre fantastiska amaryllisar -  den här bilden är tagen idag :-) 
 
 
Den vita hade så tunga klockor att de föll av på den andra stängeln,men en av dem lever än i en vas :-)  Fem stora dubbla klockor på varje stängel. Wow.  Den löken ska jag försöka övervintra- eller översomra då? 
 
//SoP
 
 

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0