/ dagbok /

"trista kvinnor har fläckfria hem"

-Står det på en magnet som jag har på kylen-   Jag Måste vara helt hysteriskt rolig !

Sen tänkte jag ta ett annat citat- ett eget, Back in black -  som jag använt i nåt hårinlägg här för några år sen. Men, jag Är ju inte det. Utan det är en väldigt mörkt grå nyans, snäppet under svart.  Jag har blivit klippt, färgad o ryckt idag :-)
Ganska kort, väldigt mörk, färgade ögonfransar, och, ta-didaaa- för första ggn i mitt liv, fått ögonbrynen plockade. Nog för jag dragit lite i stråna själv några ggr, utan något märkbart resultat förutom rinnande ögon,men- Åh det här var ett Lyft !  Modersgenerna gav mig djupt liggande ögon,med överhäng,  o hänget är ju inget som stramats åt med åren precis. Ärligt talat har det gett mig en mörkare syn på tillvaron. :-(   Nu gjorde inte lite tunnare bryn nåt åt hänget men rent visuellt för andra, o min spegelbild, så är det ett lyft.   Vilket får Mig att känna mig lite mer kalaspinglig.

Annars då-  nja, kollade på Konsum efter en burk Carmex, men inte då - så det blev ett stift av bivax o eukalyptus istället. Jag har en stor passion för läppbalsam. Nyhet eller hur ?   Vi åt middag innan klippet, o drog en repa inne på Elgiganten.  Smådreglade lite över en Nokia N8, men det habegäret dog.  Efter att ha svurit ve o ännu värre över mitt "pektangentbord" på min surfplatta- som är Gigantiskt jämfört med en mobiltelefons,så never Ever en mobil utan ett riktigt tangentbord.

Nu drar jag- mot dvdspelaren o Vampire diaries - Åh vad Bra den Är !  Jag kan Nästan sträcka mig mot Buffyhöjderna lite då o då- men bara nästan.//SoP