-men jag höll ju på att diska-

- så hur hamnade jag här ?  Ja, då får jag spola bakåt i minnet.. Jo, jag gick in hit med räkningar som kommit med posten idag.  För att få undan på bordet och inte glömma nåt papper i tidningshögen. 
Nåja, disken går ingenstans.  Inte jag heller. Inte ens ut. Vi blåser bort. 
 
En sur och värkvecka tycks ha vänt en smula. Och det har slagit in regn i sovrummet igen. MEN Maken har köpt tätningslister. Hoppas att de kommer på plats innan de torkar ut som de förra gjorde,för flera år sen.  Ja, jag är cynisk.
Idag gjorde jag mig omöjlig i två grupper på fb, och gick ur dem. Jag blir förbannad när spån försöker läxa upp mig som mindre vetande. Och förklara en massa saker för mig som visar att de inte alls har förstått frågeställningen, eller vad det nu har rört sig om som jag har ifrågasatt . Jag blir så trött. Lämnar hellre än orkar med en massa uppstressande tjafs - och bli ansedd som att jag är den som bråkar. Jag hävdar fortfarande med bestämdhet, att skriver du som en idiot, så betraktar jag dig som en sådan. Sen må jag vara snobbig eller von oben, men det skiter jag i. Surkärring funkar bra för mig. Slänger folk ur sig idioti får de banne mig förklara idiotin för mig så jag förstår vad de menar, och varifrån de får sina påståenden.  Ja, då har jag gnällt lite. Ovanligt, sånt gör ju inte jag. 
 
-om jag skulle ta och pallra mig ut i köket igen, och få den där disken fixad-
 
Fred //SoP
 
 

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0