10e maj

-skrev jag senast här. Ändå tittar tre personer in här nästan dagligen. Jag får tacka de trogna 🙂 Min dator står fortfarande inmurad bland bråte i skräprummet- bävar inför den dag då jag öppnar e-posten på den. Skräprummet- jag går faktiskt in där nån gång i veckan. Flyttar några saker,mäter,funderar,provar. Häromdagen ställde jag byrån på plats,satte i lådorna och det är fritt en bit på golvet framför. Det jävla rummet. Vi skulle ha tagit en tvåa,då hade det inte funnits ett extra rum att trycka in allting till "sen" i.  Nå,var gång jag stiger ut ur rummet tänker jag - lite i taget- och försöker tänka mig att nån gång blir det ordning. Nån gång... 
-Midsommar sägs det vara. En vecka för sent,tycker jag,så det känns bara konstigt. Ja jag bryr mig ju inte om helgen alls. Maken festade hos kompisar igår och jag kände Det som en ledig dag. Ingen tv på hela dagen och mat kan jag fixa vad jag har lust med. Ofta öppnar jag en burk vita bönor i tomatsås såna dagar- Ja,jag tycker om dem så,rätt ur burken bara. Eller pulvermos och fiskbullar. Jag  har enkel smak. Och är Lat. 
- I torsdags var det två veckor sen jag fick min andra dos vaccin emot Coronaviruset. Så jag antar att jag är maximalt skyddad nu . Ja,så maxat som det Kan bli.  Har hört på radio om folk som äntligen ska kramas igen och göra allt möjligt de inte kan leva utan. I stort sett allt folk pratar om ,bryr jag mig inte ett skvatt om . Jag vill våga bli klippt ,och äntligen gå till optikern. Jag ser så rysligt dåligt så jag utgör en trafikfara om jag skulle vandra runt på byn ensammen. Idag undrade jag vad det var för en konstig unge som satt och smög bakom en bil iförd cykelhjälm .. det visade sig vara bakänden på bilen, den där "vingen" på bakluckan 😬  Iofs finns det en konstig unge här,som cyklar runt runt på parkeringen och försöker snäva så nära bilarna han kan. Blir förbannad varje gång jag ser honom. Likadant gör han med sparkcykel.  Parkeringar är inte lekplatser! 
 
Fred//SoP 
 

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0