Men så Äntligen

-anses jag vara behörig till att komma in på min egen blogg! Och nytt lösenord Godtogs!  Krånglat mig svettig och huvudvärkig med den här bloggen som inte släppt in mig.  På den här,min huvudtelefon,har jag inte ens blivit framsläppt för att kunna läsa bloggen. Det har bara gått på reserven -  Gav upp ett tag men fick plötsligt en ingivelse att prova igen. Och se på ..  😉   Lösenordet är nu nogsamt noterat och 38 skräpkommentarer är borttagna. Alla på samma gamla inlägg som vanligt.  
 
Sommaren är inte mycket att orda om,den läggs till handlingarna som totalt ointressant. Det enda med den är väl att den inte var outhärdligt varm. 
 
September susade förbi (den månaden var dock ganska varm) - jag fyllde år, vilket vänner uppmärksammade men gick Maken förbi. När han fyra -fem dagar senare kom på det sa han att han trodde det var den 15e - Undrar vem som fyller år då?  Nå, ett par veckor senare dök han upp med en Airfryer! Sa grattis och god jul, så något paket under granen har jag tydligen inte att se fram emot 😏   Nå,jag blev både snopen,och glad. Då behövde jag inte längre jämföra apparater online och grunna över Om jag ändå skulle ta och köpa en.  Jag har gjort pommes frites, och bakat potatis i den än så länge.  Pommes frites blev inget vidare men det var receptets fel, bakpotatisen blev jättebra men tog galet lång tid.  Nästa test blir kyckling. Eller kanske muffins - 
 
Glad Höst, och så hoppas jag att jag ska kunna använda bloggen nu ! 
//SoP 
 
 
 

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0