/ dagbok /

Men det är väl Klart-

- att jag är snäll mot katten :-) Mot katterna, mot alla katter, och djur,som kommer mig nära. Jag är t.o.m hyfsat snäll mot spindlar numera. Fast- mygg - dem är jag inte snäll emot,inte emot knott heller. Dem är jag väldigt emot.
 
Kattegrisen tar sin medusin ganska obråkigt, tänkte jag skriva, men motvilligt är det ju- hon massakrerar mig dock inte som Stella brukar göra.  Hon bråkar lite men får jag bara in snitsen med att hinna öppna hennes taxbett Och få ned tabletten,samt stänga hennes mun innan hon fattar att pillret landat i munnen,Då funkar det :-D  Hon spottar och tuggar,dumskallen,om hon hinner få upp pillret ,då smakar ju tabletten Hemskt.  Men hon sätter inte klorna i nagelbanden på mig. Jag måste inte slå in henne i en filt heller.  Alltid nåt.  Sen förlåter hon mig tre sekunder efter att hon svalt tabletten. Stella kan vara lite långsint.   Maten vill hon Inte ha- Några flisor går ner, och i den här takten känns det som om det här Kommer att Ta Tid.  Idag tog vi bort torrfodret helt och hållet,Stella kommer att få det "i smyg" , vilket troligen kommer att resultera i att Asthra blir så irriterad att hon klår upp Stella för att hon inte får sin vanliga mat. Somjag önskar att det gick att förklara för dem Varför man gör som man gör. Åka läskiga bilen,  nästan bli dödad av tabletter, äta äcklig mat eller Ingenting alls.  När man bara vill sova och goffa, titta pippi, morra grannkatter och slå en liten bus här och där på vägen genom det (för det mesta) ganska behagliga kattlivet. 
 
Och jag då? Jodå, det knallar- näe, eller jo- jag går, mödosamt. Plötsligt är jag i värkskovet from hell- eller  varifrån det nu kommer. Mig själv antagligen-I am Hell.  Axlar,skuldror,fötter, händer- och den djefulusiska Ögonspiken. Sa till Sambon i måndags "att En liten fläck kan handikappa en så mycket" - "jag skulle vilja ta en äppelurkärnare och bara skruva in i ögonbrynet och dra ut hela skiten". Lugn- jag Ska Inte göra det. Dessutom har jag ingen sådan tingest. Måndagen var hemsk,igår var halvhemsk- efter middagen naglade sig spiken fast igen. Idag har den legat och lurat- tro inte du går säker, jag är här... 
 
Ja, så e´re ser´ru  :-) 
 
//SoP     
 
P.S Ingen fläktlagare har synts till :-/  
 
D.S