Hej

 Freddan tog dagens Stora kattong till sin- fast i skrivande stund är den skuren,ihopbuntad och nedburen till förrådet.  Lådan innehöll en - ja vad hette den nu igen  ..  Komfortkudde! En sån där stor "U-formad" kudde som man kan pallra upp sig och in sig i lite hur som helst.  Ska bli intressant att prova, och Kanske kunna sitta och ligga lite mer bekvämt? 
Och det är årets näst sista dag . Om det nu innebär något speciellt? Jag ska i alla fall leta fram en ny bok att ha som diabetesdagbok. Jag föredrar att ha en vanlig bok (A5) istället för de där små häftena som finns i olika varianter. De förutsätter ett "7-5"-dygn vilket inte har med mig att göra alls. 
Jag har börjat plocka undan julsakerna,tar lite vad jag orkar med,  så det lär väl ta en vecka.  Ser faktiskt lite fram emot att sätta upp en del belysning som jag köpte på olika erbjudanden före jul. 
"Nyår" har något relativt närboende (prov?)firat sen juldagsnatten - ungefär halv två varje natt har ett par raketer/smällare skjutits av. Igår kom det Fyra smällar och sen ytterligare fyra-fem stycken i ett svep.  Jag kan undra Varför? 
 
Och - min Kompis katt Strumpan- häromdagen så ramlade hon ut ur en garderob och sen nedför trappan- akut till veterinären i Jönköping.  Hem utan Strumpan. Troligen en stroke. Den chocken, och så tomheten. 😭  
 
Är det inte dags att det händer någonting trevligt snart? Sjukdomar och död, sorg, elände elände elände.   
Urs,då drog domedagsbasunen igång igen- jag som ville säga något positivt.  
Jo,vi ska äta lutfisk i morgon 😋
 
Ta hand om er,och jag önskar Verkligen att nästa år blir bättre än de senaste har varit. Hoppet lever längst. 
//SoP 
 
 

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0