Men. .

-på den lilla stund det tog mig att logga in här så försvann det jag skulle skriva om ? Vad less jag blir. 
-Jag valde dock min muminmugg med snölandskap på,till dagens kaffe,då det är 28 grader varmt,på skuggsidan.  Och jag la en kylpåse under telefonen, efter att ha lyssnat på Sommar i den ute på balkongen.  
Så,nu har jag talat om att det är varmt.. Och Nu kom jag ihåg- #somnamedhenrik ,den podden skulle jag skriva om! Det är nästan synd att jag slocknar som ett ljus i storm till den - Han pratar så snyggt,alltså snyggt- rent. Efter mängder av poddar med företrädesvis yngre människor som pratar riktigt illa (feluttal,vet inte vad ord betyder,använder ord/uttryck/talesätt alldeles fel,blandar ihop dem och använder i fel sammanhang och säger hans/hennes  istället för sin/sitt osv,osv..) så är hans sätt att prata en riktig lisa för upprört språksinne. Rolig är han också,ibland tänker jag att hur ska jag kunna somna när jag ligger och fnissar hela tiden? Sen märker jag hur avslappnande det är att somna glad. Ja,glad! Är det inte otroligt så säg-  Alla andra insomningsböcker som jag testat blir jag bara irriterad på,plingeplongmusik,släpiga röster, sandstränder med vattenplask och den värmande solen,palmjävlar - en färd gick jorden runt och jag blev så stressad av att undra var faen på kartan jag var så jag fick gå upp och titta på världskartan. Icke det minsta sömnbefrämjande. Sen var det Persbrandt som med seriemördarröst beskrev ett drömrum- jag såg Dexters inplastade styckningsrum framför mig. 
Men #somnamedhenrik då- Så vilsam,rolig,vacker- han bara pratar på . Rekommenderas å det varmaste.  Podplay.com hittade jag den på.
Där kör jag mord,mord och mord i övrigt. Palmemordet började jag på för kanske en vecka sen, den startade 2016,och pågår än så jag har minst 300 avsnitt framför mig. Att få förhörsprotokoll upplästa - att det bara Kan vara så fängslande och intressant? ! 
 
Så,då var det sagt - Fred/SoP 
 
 
 
 

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0