/ dagbok /

Här flyttas det-

Våra Grannar , vår lilla Granntant som dog , och snubben med rassebilen. Det är bara rassebilsägarens flytt som gläder mig. Redan nästa kväll blev området tystare. Är´e inte otrooligt så säg? 
Nu flyttar våra GrannVänner inte till världens ände direkt, det tar väl en knapp timma att åka dit så- vi tappar knappast bort varandra. Men det blir konstigt med nya grannar där jag är så van att slänga ett öga dagligen , och inga katter att gå och "vattna" och prata med ute. Nå, pratsamma katter är det sällan brist på här på området . 
Och Lilla granntanten - ja, vilken granne kan mäta sig med denna lilla snälla och stillsamma dam?  Lite orolig är man ju. Men det är bara en tvåa så jag behöver väl inte frukta en barnfamilj. 
 
I Övrigt, så har jag så in i flängbänken ont- i hela kroppen. Och huvudvärk . och-- ärs, sabla  gnällande. 
 
Jag gläds i alla fall över att jag hittade de där laddarna- otroligt så beroende man blir av såna saker. Nu kan jag använda både kamera, lilla laptopen (chromebook) och mp3-spelaren. Den har jag nog 17 saknat mest . Nu när jag har storytel i reservmobilen så använder jag radion i mp3an . Det är en Sony walkman och är ett av de bästa köp inom den kategorin som jag har gjort :-)  Skönt att göra nåt vettigt ibland. 
 
Nej, nu får jag ont i sittmusklerna- 
 
Fred och det //SoP