Länge sen nu

-som jag skrev någonting. Datorrummet är i samma skick som de senaste tio åren,så det är mobilen som används för internets tjänster. Startar jag datorn får den väl stå en dag och bara tugga uppdateringar.  
Ja, och vad händer här då? Jag missade Freddan med sådär 30 sekunder när han gick på lådan idag. De två månaderna med den ej så populära dietmaten har gått,så det är dags att lämna in ett urinprov för att se om kristallerna är borta. Tiden är lite viktig där med urinprovet,det ska in för analys fortast möjligt- en halvtimma sa veterinären,men det tar minimum 40 minuter att åka dit. Så att ta ett prov vid natt/morgonkissningen går inte, det får bli den efter frukosten och då får man vara snabb ,annars är det kört för den dagen.  OM det ändå kunde finnas nån vettig veterinär på närmare håll. Helst så man kunde fästa buren på pakethållaren och Gå dit.  
Jag och Loke har börjat gå ut lite igen,och det gör oss båda gladare. Idag kom jag ut Utan att paniskt kasta i mig en syrahämmande akuttablett halvvägs nedför trappan. Loke piper glatt och tjatar att jag ska Skyynda mig när jag frågar om han vill gå ut. Lille muppen,det är  så gulligt så jag smälter lite. Det tråkiga är att det är så igenvuxet på andra sidan grinden att jag inte vill gå in där. Dels lite rädd att trilla i djungeln, att Loke ska trassla till sig,Och rädd för fästingar. Det känns lite sorgligt att knappt huvudstigen syns längre,och den in till "plätten" är borta helt. Och gräsplätten,där Stella alltid åt gräs,den är ju parkering nu. Det ser mycket tråkigare ut på framsidan nu,grässtråket och uteplatserna till trots.  Men, vi kommer ju ut ändå. Jag skulle gärna gå längre åt andra hållet, men lekplatsen... 
- och i Övrigt? Det gamla vanliga. Vardagsliv som egentligen är lite skönt i sin förutsägbarhet,men samtidigt är ensamt.  Och den jävla värken har varit hemsk. EN dag på tre veckor har jag vaknat utan huvudvärk. Det var i tisdags tror jag,den svala dagen efter åskan. 
- En ny fläkt är inköpt,och jag tror att en av de gamla får lämna oss innan sommaren är slut. 
 
Jag har planterat en svartvinbärsbuske för krukodling på balkongen! 😀 Jag visste inte att sådana fanns. Ska bli kul att se om den trivs,och om det blir någon liten bärklase. 
 
Och nu ser jag knappt att skriva- återkommer fortare nästa gång,hoppas jag. Jag Vill verkligen ha kvar bloggandet. 
Frid i sommarvärmen och Ta Hand om Er 🙏
//SoP 

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0