Tänk att

- det fortfarande är besökare här- !  Och att spammare bemödar sig om att slänga in skitreklam i inlägg som är flera år gamla. Gärna på ryska också så de säkert får läsare.   
 
Ja, jag gör ingenting jag. Bara de gamla vanliga sakerna,sköter hem och katter. Fotar snö, katter, blommor, och snö- dricker kaffe på balkongen och andra intensiva aktiviteter.  Diskar, fixar mat, ringer min vän i Täby en gång i veckan, ser på tv, virkar, stickar. Shoppar och möblerar om, svär och svettas och härjar. Skrattar åt Busbergarna varje dag men är egentligen inte alls glad .
Är lite nöjd ibland men mest vantrivs jag. Har flera gånger sagt att näe jag vill inte bo här längre. Sen tänker jag att det finns inte mycket annat att välja på här i byn där jag kan tänka mig att bo numera. Bra ställen har blivit "slummiga"- och jag har väl blivit räddare med åren också. Här är så lugnt och stillsamt för det allra mesta, så alldeles på riktigt så vill jag väl inte bo nån annanstans. 
Men det vore trevligt om en av ungarna kunde skaffa en annan hobby än att dra runt på sin jävla skateboard . Det skrämmer vett och sans ur katterna om vi försöker gå ut. Har jag tur har de flyttat när det blir utgångbart igen.  Loke vill inte gå ut när det är kallt- fryser om tassarna , och blir Blöt, hualigen.  Nej, balkong med förvärmd kattställning duger, en Liiten stund. Freddan är lite mer uteglad, men bara balkongen,det är hans domän.  Och min.   
 
Ja, som sagt, som vanligt.    Ändå Gör jag ju saker, men de är ju så triviala så ingen annan än jag skulle se dem som betydelsefulla. Men jag är Glad över att jag äntligen lagt på den stora färgglada mattan i köket (köpte i höstas) Dammsuger den varje dag för att den ska hålla sig fräsch .   
Jag såg i minnen på fb att det är ett år sen jag senast blev klippt. Då var håret så kort så jag
var "genomskinlig" i nacke och på sidorna.  Nu ser jag ut så jag ser ut så att jag är glad att jag inte måste visa mig bland folk.  Gjorde ju en dum grej, som verkade smart Då, färgade håret. Jag tog en  vad jag trodde var en toning för att jämna ut min flera centimeters utväxt med den blekta luggen-  nordiskt askblond visar sig ha röda pigment- vara en permanent färg, utom på det blekta i luggen,där är den urtvättad minsann.  Nej, aldrig mer färg. 
Bleka ja, färga nej.  Jag trivdes med det ljusare håret.  
 
Chocken efter katternas tänder har inte lagt sig, vare sig känslomässigt eller ekonomiskt- och snart är det dax för Lokes andra omgång. Jag Hoppas att de kan ta allt resterande då, så vi får vila lite tills Freddan ska in i sommar/framåt hösten för en kontroll.  
 
Ha det bra, ta hand om er, håll ut- //SoP .-ööööööööööööööööööööööööö-.3 (avslutet skrev Freddan.. undrar vad han menar med det ? ) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0