Stella vaktkatt-

ränner som en skållad råtta här--  Det är en snöplog utanför, o en STOR en också.. o i ärlighetens namn så låter det som om den tar med sig asfalten också ! Kåken skakar-- Och Stella ränner mellan fönstren o hon har tefatsstora kolsvarta ögon o hon Morrar- - Så stannar hon en stund o stirrar på dörren- vinklar öronen, o så full fart till köksfönstret igen-    Arg o orolig är hon.  Fast nu tystnade det utanför-   *skrattar* - nu kom hon rantande o strök sig mot mina ben - med det där mrrff-ljudet...  hon vill  nog ha beröm att hon vaktar oss ordentligt !      

Ärligt, jag har aldrig varit med om maken till katt.  Är det nån mer som har en sån Vaktis? Och kan man göra nåt för att få bort åtminstone Lite av det beteendet ? Det kan vara rätt så jobbigt ibland. Dessutom är ju katten stressad.  I alla fall upplever Jag henne som stressad . 

Och nu får jag stressa-- f*n e klockan så mycke ´redan-- o_o 

// SoP   
Malle
2007-02-28 @ 22:43:01
URL: http://metallmalin.blogg.se

Cool vaktkisse......haha, ja jag har ju en vakt kanin. Tobbe morrar åxå och fräser åt allt farligt, han e nog en sån där Varulvskanin på nätterna ;)

SoP
2007-03-01 @ 00:22:35
URL: http://sisterofpain.blogg.se

Malle: *skrattar* ja jag läste ju innan idag om din Tobbe..Tänkte på Stella då ju- "Varulvskanin" *haha*

MyyZz
2007-03-01 @ 20:03:17
URL: http://blogg.myyzz.nu

*skakar på huvudet* :-) Jag vete fasiken om det finns nåt för att lugna ner katter som morrar åt plogar *fnittrar* hon är för charmig din Stella ... hon är iaf speciell. Hon va säkert Rottis eller nåt i tidigare liv:-)
kramen

SoP
2007-03-02 @ 03:11:09
URL: http://sisterofpain.blogg.se

Myy: ibland tror jag banne mig det var Pitbull- Speciell var ordet sa Bull-




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0