Katter, mage, blåst och sånt-

Idag tog vi av Freddan tratten- och så Hoppas vi igen. Jamen, Fem veckor i den där plaststruten. Han borde få medalj. Och jag sitter här i min nya gröna kofta och trivs utmärkt i den :-)   Jag fick även paket ifrån cellbes idag, så upphetsande lyxartiklar som två tre-pack med boxerkalsonger.
På senare tid har allt fler av mina kalsingar åkt i soporna,resåren släpper, och jag Har försökt laga några par, men det håller inget vidare ,tyget mot resårkanten är så tunt att sy i, så det går sönder bredvid lagningarna- så,det fick bli nya till slut.
Trosor, hallå, du är tjej/tant-- Ja, men jag lessnade på trosor när det kom nån omöjlig modell där halva ändan hängde utanför och skar in i "röva" , fy så  obehagliga- Så då köpte jag två par kalsonger på dressman, ett par boxer och ett par vanliga- och boxer har jag fortsatt med. Jag har testat några boxermodeller för damer också, men, näe- tunt tyg, hårda benkanter, och en massa krafs på som kliar. Nix no, njet. Nåt par hade en Söm mitt bak, åh va gött å sitta på den .. Svanskotepaj direkt. 
 
Nu, var jag och handlade Igen, på animail, till katterna. Godis, sand, och ett par halsbandslampor. Och nu hoppas jag verkligen att lådan som är till den sanden jag har  köpt, verkligen står kvar i förrådet . Jag Borde nog gå ned och titta efter. :-/   
 
Ute blåser sunnanvind- eller varifrån den nu kommer, bråttom har den i alla fall. Härom natten fick jag gå ut på balkongen och haka ned ljuslyktor som blåste emot kattgallret.Bonk, dunk-skrammel-bonk-  Jisses,  hela  huset vaknar, tänkte jag.  Jag tycker  inte om blåst. Den gör mig nervös, när den har bråttom. Håller den på länge blir jag så trött i huvudet av ljudet.  
 
Och magen, ja, den har jag ont i. Som vanligt. 
 
Fridens //SoP



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0