Igengklien-

-skulle jag hålla mig ifrån bloggen för jag är en sån gnällhäck. 
Livet ter sig lite rörigt -dels min mage som dominerar livet, och mitt dåliga humör- Men, hm, det kan nog fan hänga ihop?
Sa till Maken igår att jag är så trött på att alltid må dåligt, att jag kommer inte ihåg när jag senast mådde Bra, det känns som om det är flera år sen- Tre år sen?
Före /vid Syrrans akuta insjuknande, när masken inte höll längre- när jag tänkte att Nu, nu blir det bra, nu är det framme i ljuset och allt ska ordna sig. Att jag ska vara en sån blåögd idiot jämt. Varför härjade jag inte mer, jag visste ju att hon ljög, varför hoppades jag på en ändring. Jag är dum,dum,dum. Naiv och ovuxen. 
 
Jag går här och pladdrar med mina katter och vill egentligen inte så mycket mer- men jag längtar faktiskt ut. Till att ha kompisar, att Göra saker ( efter min ork förstås) . Jag längtar efter att inte vara rädd för allting . Jag längtar efter att inte fortfarande gå och vänta på den där Förändringen.  För den kommer aldrig att komma. Och jag är dum,dum,dum.  Trött, och magond och - Trött.
 
 
Och så tjafsas det om Våren överallt. Trots mitt personliga "elände", så trivs jag med vintern, den riktiga som vi har fått till slut. När var det senast så mycket snö så länge, och kallt?  Och jag fryser inte när det är minus tio, jag fryser när det är nollan- Då går jag och huttrar och ryser och mår fan. Tretton minus på mätaren lägger ett léende på mina läppar . Antagligen är jag Dum i det också. Jag är ju svensk, jag ska konstant gnälla på snö och kyla. För det ingår i svenska gener. 
 
Alltså, jag kan väl tycka om våren också, lite grann. Men kör inte ner den i halsen på mig, då spyr jag. Jag kan tycka om sommaren också, lite grann. Det jobbiga är att det är så mycket människor överallt då. Som är så jävla glada och svettiga och fulla och grillosande , och Väsnas.  
 
Nej fy fan, nu får allt Negativa Nettan ta sig i hampan , lätta på röven och göra nåt vettigare än att förpesta era liv med min bitterhet. 
 
Fred och allt det där //SoP 
#1 - - Tofflan:

Livet är inte alltid så kul, men vet du,jag är GLAD att slippa rökande och grillande grannar framöver! Tjolahopp!

Svar: Jag Tror dig! Jag var så glad att slippa den fotbollsspelande familjen under oss på förra stället! Och jag var rätt glad när några åretruntgrillare flyttade härifrån, även om de var väldigt trevliga.
Sister of Pain

#2 - - Tofflan:

Jag tror att jag har kommit på spamgrejset. Om jag lägger till ett s i min url (adress), som det egentligen ska vara, verkar din blogg reagera. Provar med S nu får vi se.

#3 - - Tofflan:

Ah, som jag trodde. Din blogg gillar inte säkra adresser, dvs adresser med https:// Det är dumt...

Svar: Jag har ingen aning, jag skrev till kundtjänst men svaret var väl inte så uttömmande.
Sister of Pain

#4 - - Tofflan:

Konstigt, det verkar inte vara det heller, mest godtyckligt... suck...