Ja-

De ringde från sjukan till slut- dagen efter senast utlovat.  Och sur var jag på sköterskan för hon  verkade fatta rätt långsamt- Eller så är det jag som uttrycker mig väldigt rörigt och slarvigt för jag tycker nästan alltid att folk missuppfattar vad jag säger. Sluddrar  jag?  Så fick jag då en tid men fick veta att " sådär mycket hinns inte med på ett besök"- men sätt upp tillräckligt med tid då- sa jag inte för jag blev så paff.   
 
Och jag  var hos läkaren i förra veckan, blev vägd och mätt, blodtryckt och EKG´ad . Magklämd och remitterad. Hafs och vips så var det gjort, och jag började lipa när jag fick gastroskopiremiss- jag är så rädd för den undersökningen. Jag har vägrat den en gång förut. Men sen upptäckte de ju att jag hade diabetes och när jag uteslöt socker blev jag mycket bättre i magen (som var vad jag sökte för när de hipp som happ upptäckte diabetes) Jag äter nog för mycket socker igen- :-/  
 
Och jag har glömt att betala bort reklamen här- i morron gör jag det,  jag ids inte gå och hämta kreditkortet nu. Jättelat. Men jag lever . 
 
Fred och det //SoP 
 
 
Tofflan
2018-02-22 @ 14:50:40
URL: http://tofflandel2.wordpress.com

Hmm... Jag har också reklam på min blogg bara för att jag använder WordPress gratisverktyg. Den som har WordPress-konto och är inloggad slipper i alla fall se reklamen. Alltid något...

Svar: Men, nu tror bloggen att du är spam igen :-( Ja, jag har aldrig sett nån reklam hos dig.
Sister of Pain

Tofflan
2018-02-27 @ 17:29:32
URL: http://https://tofflandel2.wordpress.com/

Dumma blogg. Jag är INTE spam! :-( Va bra att du inte har sett reklam hos mig, för det ser jag när jag är utloggad och går in och kikar.

Svar: Jag önskar att jag visste Var jag kan markera att du inte är spam..
Sister of Pain

Tofflan
2018-03-05 @ 15:50:15
URL: http://https://tofflandel2.wordpress.com

Me too. Jag tappar nästan lusten att kommentera, tyvärr... Får kommentera hos dig på Insta i stället.:-)

Svar: Jag ska se om jag kan fråga, måste ju finnas nån"Hjälp" här-
Sister of Pain




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0