När grannen inte är hemma-

- så slänger jag ut äpplen i skogen på baksidan.  Jag trodde att fåglarna skulle äta dem. Kanske gör nån fågel det, men skatorna som jag så välvilligt skar äpplena i mindre bitar till, de bara vände på dem och struttade vidare.  Men Någon äter dem- troligen rådjur :-)  Att äpplena hamnat där beror på att Sambon var en snålmupp och köpte en stor påse Stenhårda och hemskt syrliga äpplen ( Värre än Granny Smith!) för 9.90 , och jag sa att okej, men nej tack,de här äter inte jag.   
Jag brukar lägga ut en del överblivet i skogen, som knäckebröd t.ex , men då går jag längre ned i skogen , och över gångvägen så att tjurigt folk inte ska störa sig på det.  Men  nu ville jag då välvilligt ge våra skator och kråkor lite extra gott, och det är ju här bakom de huserar så...    När grannen är borta kastar toktanten äpplen. 
 
Idag har ju inte gjort mycket av värde. Jag sov hemskt illa,drömde konstigheter och hade värk- vaknade med magont, var uppe på toa och hade 15 i blodsocker :-/  Why?  Försökte sova igen men var dyngsvettig,öppnade fönstret men det blåser ju isvindar så fönstret skakade. Gav upp och tillbringade en stund på toa igen, sen gav jag falkenlands i att försöka sova mer. Jag har grejat lite i köket, fått i mig frukost, läst ut en Hemmets Journal (en kortisprenumeration för att kolla om den är bättre än Året Runt som jag också haft en kortis på- För mycket sjukdomar i ÅR ) Sen spelade jag på mobilen, nån sorts blockihopparningsspel, tills batteriet tog slut, hämtade posten och stod en stund med Stella i isvinden på balkongen. She was not amused.   Inte jag heller faktiskt men hon måste ju blåsa dammråttorna ur nosen ibland.     Jo, jag ringde den där centralen för "diabetes och stomiprodukter" och efterlyste mina teststickor som jag ringde om Förra måndagen. Det var kris i burken, och reservburken - fem stickor allt som allt.  Av någon anledning var "leveransen påbörjad men sedan stoppad"?   Nå, jag ska enligt uppgift få dem i morgon.  
 
Apropå Sambon, jag var Sur på honom i lördags. Fredag kväll "ska du vara hemma i morgon? Japp!"  Okej, bra, då kan vi hjälpas åt att få undan lite som bara har blivit hängande i luften :-)  Vaknar lördag. Ingen Sambo hemma? Ingen lapp, inget sms-  Kollar och ser att hjälm och mc-jacka är hemma. Ok, Tack för det åtminstone.   
Så jag tar och skär upp alla tomkartonger som spritts över den golvyta jag frigjorde här i skräprummet för ett tag sen, och stuvar ned dem snyggt och prydligt i en papperskasse.  Sen tröttnar jag för jag har en bultande huvudvärk. :-/    
 Kvart i sex skickar jag ett sms, "maten är snart klar"  får svaret " Kommer" . Fortfarande inte den minsta hint om Var han är och varför.  Halv sju skickar jag mess-  "Maten ganska sabbad nu, gör dig ingen brådska" . Sätter mig och äter torr och geggig mat.  Sambon kommer hem och ids inte ens värma det han slevar upp på tallriken-  Och går sen och lägger sig runt kvart över åtta.     Då tyckte jag inte om honom alls- (besviken var jag nog mest- betyder jag ingenting? ) 
 
 Inte var jag överdrivet glad i honom igår heller, men kassen med kartonger kom åtminstone ned till förrådet och efter ett par tjat kom den för över en vecka sen nytvättade bilfilten med ner till bilen också. Men det var väl antagligen bara för att han skulle åka och hämta pizza.  
 
Men Idag- Minsann... Routern är bytt (fick erbjudande om att byta från telia för ett tag sen- den ska tydligen ha stabilare wi-fi?) och de trasiga lamporna i hallen (taket) är bytta. Jag nästan baxnade av ljuset därute !  Även jobbarbyxorna blev upptagna ur kassen som dumpades i hallen i torsdags kväll , livrem och hängslen avlägsnades ifrån dem så Nu kan de bli tvättade. För de ligger i Tvättkorgen!    Att det ska vara ett sånt himla strulande med att göra små enkla saker ( som inte jag fixar :-( ) som om de gjordes direkt inte skulle utgöra något strul alls?  Ingen irritation, sura miner och saker i vägen.  Sånt onödigt Tjafs.  :-(   
 
Ja, det var en rapport ifrån min lilla värld . Inte så mycket i det stora hela. #prayforstockholm 
 
Fred för helvete! //SoP 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0