Jodå-

Jag ringde. Ett nummer var inte längre i bruk- det andra fick jag först en massa konstiga toner på, sen upptaget- Så det finns ju i alla fall.   Sen struntade jag i måsten/borden, och ringde min vän i Skåne istället :-)  Det gjorde mig både ledsen ,trött och glad. Egentligen mest glad, trots ovisst hälsotillstånd. Det är skönt med personer som jag kan vara mig själv med, och som förstår mitt ibland lite konstiga sätt att uttrycka saker . 
   Annars har jag inte gjort så mycket idag- småplock som disk och tvätt- kattgåut -  Det är en stor okastrerad hankatt som rör till det på området här- han kissar ner trappor,dörrar och vad han nu hittar att pinka  på,han skriker så det ekar i trapporna- och han ger andra katter på området megadäng :-(    Han är inte det minsta skygg utan går rakt fram emot en,är kelig - men när jag har en katt i koppel med mig så litar jag inte på honom. Jag Tror inte att han bryr sig så mycket om Stella,för hon bryr sig inte om honom, men Asthra, mitt ilskna honmonster-hon morrar,fräser, går på bredsida emot honom, och inte backar han-  Jag vill inte att de ryker ihop,han är van att slåss, A är van att morra så går andra undan- hon är  i sele och har toppade klor- inget bra läge. Han ligger ofta inne i buskarna har jag sett, och kan när som helst komma farande när vi går förbi. Sabla folk som inte kan kastrera sina katter- troligen är han hitlockad (ingen aning om var han hör hemma men han ser välnärd ut och är ju van vid folk)  av den andre ickekastraten här, för den stackarn är ju så sönderriven ,ärrig och sårskorpig så hans liv kan inte vara sådär jättekul. VARFÖR vill man som kattägare ha sitt djur utsatt för livsfara när ett enkelt snitt kan ge det ett mycket bättre liv? Va? Ska´re va´så va?  Den svarte rev/bet? min grannes yngsta katt i rumpen så det blev veterinärbesök och antibiotika . Jernspikars vad de slogs- men där gick banne mig den snälle Ferdinand emellan- driv i honom trots snittet.  Fast han ser ju inte för pigg ut heller- kli i öronen (ont?) och han verkar gnaga päls på insidan av bakbenen.... Varför har folk djur? *suck*  Jag har lust att samla ihop hela bunten och åka till veterinären med dem för genomgång. 
 
Fred-och kärlek//SoP 
 
 
Suzanne
2016-05-13 @ 04:08:58

Jag läser din blogg men är inte från Hillerstorp ;-)
Känner till dig genom min bror och C som gav mig din bloggadress för länge sen. Tack vare Tofflan som jag följer på Twitter hittade jag hit igen tack vare ett inlägg som hon gjort.
Förstår att det varit besvärligt och påfrestande med allt som du fått ta hand om efter C hoppas det har lätta något nu.

Kram <3

Svar: Världen är liten du,ang.Tofflan :-)Har hon twittrat om mig? Hm,är det månne en hockeymålvaktsbroder med i bilden här ? Ja, syster min,det har varit en ledsam resa,alldeles för länge. Tack för att du skrev,en hel del "nära vänner" till henne har jag inte hört ett pip ifrån.
Sister of Pain

Suzanne
2016-05-16 @ 23:11:16

Nej jag är syster till J och har haft kontakt med C genom mail när hon skickade roliga bilder och skämt mm.
Men har träffat henne IRL bara 1 gång men pratat i telefon med henne lite mer.
Min bror är också lite privat av sig och berättar inte allt om man säger.
Hoppas du fick den kondoleans vi skickade genom Djurskyddet i Sverige.

Tofflan skrev om de skyddsänglar du skickade till henne och då tyckte jag att världen var liten eftersom jag kände till din blogg sen tidigare.

Du gärna maila så vi kan prata mer privat om du vill.

Kram <3


Svar: Aha! Hemliga familjen. Jag visste inte om att han har en syster.Ja, jag kommer att maila :-)
Sister of Pain




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0