jag fick en smäll

- i skallen igårkväll- Tjong i hyllkanten så jag såg stjärnor ,kände en fördjupning i pannbenet och blev lite rädd-  
Men,min nackvärk gick över!   Inte för att jag är obekant med ett visst självskadebeteende när det gäller att distrahera smärta,men det här var skumt.   Ja, bara att tacka och ta emot. Men hyllan har Sambon, på min begäran,skruvat ner nu. Hur sjutton kan du slå huv´et i den? undrade han- såhär , sa jag... ;-)  Det står en sån där ikeafotpallskub under hyllan,på den ligger det oftast  en katt, men nu låg det nåt annat där som jag skulle flytta på-Tjong i hyllkantshörnet. Ajaj.   
 
I Övrigt, så har jag och Asthra gått "långpromenad" idag.  Ja, mitt harem har ju på ett väldigt tråkigt och sorgesamt sätt försvunnit från området ( Matte flyttat under ledsamma omständigheter) och det är så tomt för min del- men mina katter blir allt kartigare när vi är ute när de slipper ha koll på alla andra katter hela tiden. Så idag lallade Asthra iväg först nästan ut till vägen,sen in på området vid vår lekplats, nosade ytterligt grundligt in bänken vid haremets f.d hem, och sen var vi nere i skogen och där stretade hon iväg ner till granen vid svängen och nosade sig igenom den en bra stund också :-)  Min  nosegis ♥ När jag står och joggar på stället när hon nosar tänker jag " hundägare får motion,kattägare lär sig tålamod" 
  När vi kom hem igen käkade hon så det stänkte ur mungiporna och nu ligger hon och snarkar nånstans- Jisses, vi gick ju mer än vi gjort på hela vintern ( ja det kallas ju det) . 
 
Jag har också käkat så det stänkte.. Näe, jag åt väldigt snyggt och prydligt -  Jag gjorde korvgryta, eller rotfruktsgryta/höstgryta- Det är så gott så jag äter alltid för mycket av det.  Så jag ska väl snarka framför tv´n . 
 
Fred // SoP 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0