-som vanligt alltså-

"men va´faen, är det redan kväll, jag vaknade ju nyss"- med en suck-  
Jaja, idag hann jag i alla fall ringa till hjälpmedelscentralen och be om leverans av teststickor .  Jag sa också att i den senaste burken har det varit något fel på stickorna- då frågade hon hur gammal min mätare är- "Hm,den ena är nog tio år men den andra är rätt ny,kanske tre år?" Då skrattade hon- du de låter lite gamla, jag ändrar här så får du en ny- eller vill du ha två? " Va,får man bara såna? sa jag med korkat öppen mun? Ja jag tar gärna två :-D "  Då kommer de nästa vecka, och släng dina gamla då så funkar nog stickorna som de ska . Okej.. har aldrig haft en tanke på att mätaren Kan bli gammal-  Alltså, det känns som jag får bättre hjälp/info via det stället är diabetesmottagningen här på sjukan! De tipsade mig om en mycket bättre "blodprovspenna" t.ex,som jag fick "patroner" till sen . 
 
Posten, innehöll frimärken och lite annat från posten frimärken, eller Post nord står det på försändelserna numera. Vackra märken med svampar,vykort med dessa svampmärken,och de fina Ingrid Bergman-märkena,plus ett förstadagsbrev med dem på. Jag fick också en bonus,en burk med gem,gemen ser ut som kuvert :-)  
 
Ja, just det- vårdcentralen som jag var så fly förbannad på- I fredags ringde en mycket trevlig sköterska och sa att vi skulle bringa reda i de här konstiga recepten -Det tycker jag var snällt av henne :-)  Så jag fick en telefontid hos den läkaren jag var hos i våras (med min blodiga näsa) klockan fyra på måndagen.  Och han ringde- Iofs,så var den lille trevlige spanjoren klart mycket lättare att prata med IRL, än i telefon. :-/  Men det blev ordning på recepten i alla fall- huruvida min förfrågan om någon bättre typ av smärtlindring gick fram helt är jag osäker på,då han pratade om magsår (vilket jag inte har) men Troligen finns det en notering om att ta upp det vid nästa läkarbesök. Vi får la ´se - 
 
Den nya byrån och lite småtjafs,galgar bl.a ( jag byter efter hand ut alla gamla plastgalgar mot vita och svarta i trä ,Bumerang)  anlände ifrån Ikea i torsdags,så den är ihopsatt och ställd på plats. Och hur jag än mätt och måttat i veckor före beställning och leverans- så OJ-så stor den är.. Eller så är vi bara hemskt ovana-  Det blir nog bra till slut.  Köket ja- vi har ju målat taket (vanlig standardvit takfärg) och satt upp en ljus tapet,vit med en svag dragning åt grått, och trots ett väldigt mörkt golv-grafitgrått,så- Många gånger på dagtid när jag går ut ifrån köket,så vill jag släcka taklamporna - Men de lyser ju inte. Det är så ljust så jag tror att de är tända. Skum känsla. 
 
-va´re nå´mer ? Ja,det var det säkert, men jag kommer inte ihåg det nu. 
 
Fridens // SoP  * urblåst,tröttblåst och.. *



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sister of Pain

Jag- på gott & Ont

RSS 2.0