sådärja

-Då har jag sovit från ljus till mörker i en månad, nu är det dags för att Inte sova-   Igår-onsdag enligt min tideräkning, pallrade jag mig ur sängen vid tretiden.  Jag har ett bra tag haft känslan att nej jag vill inte stiga upp, vad ska jag upp att göra? Så fort jag stiger upp så blir allt bara rörigt o stökigt o allt gör ont.  Idag kompenserade jag med att ligga o försöka somna - o sen besluta mig för att nej nu skiter jag i det här- så halv åtta satt jag i köket med kaffe, katt, tidning, tända ljus o jättestor fleecemorgonrock.
Jag vägde 96 kilo när jag Köpte den. Iofs var den inte precis tajt då heller. Behåller den mest för att den är Hellång. Har aldrig förstått meningen med morgon/badrockar som slutar straxt under ändan.
Läste äntligen allers julspecial , den har legat på köksbordet i två veckor tror jag, o jag har inte haft ro att läsa/titta i den.  Gillar ni den typen av tidningar, så var den här en riktigt Bra variant.  Jag har en hel del Dåliga i min samling Jultidningar/special/böcker osv-  Kom på att jag glömt amelia jul , jag Brukar köpa den, fast jag blir lite halvbesviken på den varje gång. Jag måste vara lite korkad.  Som köper den ändå.


Jag Hade faktiskt Tänkt skriva julkort idag- ja, jag är tidig, eller så blir jag sen, för inte blev det något skrivande.  Jag la mig i badet istället- för att koppla Av- inte fan kunde jag det , jag såg en massa kalk under blandaren o så fick jag ont i vingfästena o sen blev det ju skittråkigt att bara ligga där- så det blev skrubba skrubba, skratta åt Asthra som låg i tvättstället o smög över kanten med Stora runda ögon, såg hur hon höjde sig mer o mer över kanten vartefter badvattnet rann ut .    Drog på mig en nattskjorta i urtvättad flanell, o tog på mig ett par "damboxer" som mest liknar cykelbyxor o inte duger till nåt annat än som sovplagg- de har  en gren som egentligen bara är en söm mellan benen. Synnerligen obehagligt under jeans. Urs.   Och så öppnade jag fönstret- o la mig. Somnade framåt halv tolv.  Klockan två väckte Sambon mig. Sen dess har jag sett ut som- Ja, en Trött människa.   Det är jag fortfarande- trött .
Sambon har köpt en blekning till mig- är nån supersuperblondering, ska ta en Liten slinga o se hur det blir-  Förra ggn( ungefär ett år sen ? )  jag försökte  ljusa upp utväxten  lite själv blev jag gul, o sen röd , o sen klippt o mörkgrå/svart , för att i höstas , september var det väl, äntligen kunna göra slingorna som jag trivs med , igen.  Man måste ju variera sig 0_o .
Ja visst ja- vi fick SNÖ!  Det är vitt ute- men det regnar väl bort. Tänker jag som är en obotlig- optimist hette det va´?    En gör så gott en kan, tänkte jag när jag satt med fem lyktor tända på balkongen härom dagen när det äntligen hade slutat blåsa o regna.   Jag såg några stjärnor o kaffet kallnade pronto-  Och själen lättade faktiskt lite.   Tänk vad några snöflingor kan göra-
Pax //SoP

Kommentera här: